חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

1. אחותי חזרה לחלי 🙂 שזה הכי חשוב כי הכי אכפת לי ממנה
    2. עליתי על המשקל וראיתי 81.8, ואני במחזור!!! זה אומר שאני אפילו פחות!! זה כזה אושר מדהים אני כל כך מחכה לרדת מה-80 המזורגג הזה, אגב, ב 82.3 חגגתי 5 קילו ירידה 🙂 ווהו! אמא שלי לוקחת אותי היום למותרת בשגב 😉 אני כל כך מאושרת!!!

אלמוני
    לא פעיל

אז ככה, כשהייתי תקועה עזרו לי להבין כמה בנות שעוד פוש ואני שם אז רציתי להגיד תודה- קודם כל לאורנה, שקיבלתי ממנה תמיכה שאי אפשר לתאר, אני באמת חושבת שאת מנהלת הפורום הכי טובה שראיתי (וראיתי הראבה) ועופרי, על העצות (שלרוב לא נמצאות בשרשור שלי, אבל בזכותך אני שוחה 3 פעמים בשבוע ומאמינה בעצמי) למיה החמודה שתמיד עוזרת, למורי, כשאני רואה את הכוח שלך להמשיך למרות הרבה תקיעות ועליות וירידות אני ממש מאמינה בעצמי, ולכל שאר הבנות שזכרוני בוגד בי בשביל לזכור אותן :לאבטוח: (בת 18 וכבר עם בעיות זיכרון) תודה (גם על העצות עם אחותי, שבזכותכן חזרה לחלי…) :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אז ככה, כשהייתי תקועה עזרו לי להבין כמה בנות שעוד פוש ואני שם אז רציתי להגיד תודה- קודם כל לאורנה, שקיבלתי ממנה תמיכה שאי אפשר לתאר, אני באמת חושבת שאת מנהלת הפורום הכי טובה שראיתי (וראיתי הראבה) ועופרי, על העצות (שלרוב לא נמצאות בשרשור שלי, אבל בזכותך אני שוחה 3 פעמים בשבוע ומאמינה בעצמי) למיה החמודה שתמיד עוזרת, למורי, כשאני רואה את הכוח שלך להמשיך למרות הרבה תקיעות ועליות וירידות אני ממש מאמינה בעצמי, ולכל שאר הבנות שזכרוני בוגד בי בשביל לזכור אותן :לאבטוח: (בת 18 וכבר עם בעיות זיכרון) תודה (גם על העצות עם אחותי, שבזכותכן חזרה לחלי…) :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

בהצלחה שירה! תמשיכי כך!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות