חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בדיאטה מעל חודשיים וירדתי 100 גרם. אני עושה רשימות שבועיות ומעבירה למנחה. דיברה איתי הדיאטנית שאמרה שאולי כדאי לחבר ארוחות ובמקום 6 לעבור ל 3 על אותם כמות קלוריות. אני עובדת לפי הדיאטה, אני עושה 3 ימים בשבוע סנדוויצים מהפיתות של חלי ממן, אני צועדת 3-4 פעמים בשבוע, אין לי בעיות בבלוטת התריס ואחרי כל זה, אני לא מרזה!!! מה אפשר לעשות??

אלמוני
    לא פעיל

חבר'ה עזרה ביקשתי!!!!
    אני יודעת שזה לא פופולרי “להתלונן” אבל אם הייתי יורדת במשקל לא הייתי מבקשת עזרה

אלמוני
    לא פעיל

אני מבינה ממך שאת לא מחפשת מילות עידוד (ואולי טעיתי) אלא באמת עוד חוות דעת מקצועית, וזה לא כל אחד מחברי הפורום יכול לתת לך.
    אני תוהה לגבי תפריט הסנדביצים כי תמיד היה נראה לי שיש בו המון אוכל, אבל זו רק דעתי (אישית אני כחצי שנה בתכנית ולא יצא לי לעשות אותו אפילו לא פעם אחת. אם אני רוצה אני פשוט מכינה סנדביצים לפי התפריט הרגיל עם לחם קל או פיתות אליס).

בכל מקרה, בפורום את צריכה סבלנות כי המענה הוא לא תמיד מיידי, בטח ובטח בשאלות שדורשות מענה והתייחסות מקצועית.

מה שכן, אני מבינה ממך שאת במעקב יותר צמוד עם הדיאטנית ומקבלת יחס וניסיון למצוא מענה ופתרון לבעיה ואני באמת מקווה בשבילך שימצא הפתרון גם בעבורך, ושגם את תדעי הצלחה.

עמית.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות