חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

עד לפני כמה שבועות הייתה לי ירידה של 2 קילו בשבוע אחרי זה שוב עליתי שוב ירדתי.. ומאז אני מתנדנדת שוב. מה שהכי מעציב אותי זה שהיה איזשהו מחסום ואני מתכוונת למס' כלשהו במשקל שיצאתי ממנו ושוב חזרתי אליו 🙁 אני כבר לא יודעת מה קורה אני מנסה עכשיו לחזור לספורט קצת יותר ואני מתכוונת כרגע לאירובי וכל מה שקשור לשריפת קלוריות.. אבל כאילו אוף הגוף שלי נלחם המון! יש פה כל כך הרבה אנשים שיורדים המון ויורדים יפה ואני עושה לבד תפריט חלי מאז אמצע פברואר ונורא משתדלת להיצמד לתפריט וירדתי עד כה 7 קילו. ועכשיו זה כבר פחות מ7 אחרי העלייה הזו. תמיד מרגישה משום מה מאחור ושאני תמיד בסוף.למה?? אני כל כך רוצה להגיע לתוצאות שלי וזה פשוט מתעכב לי נורא!! :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

לכולם זה קורה, העבודה זאת נותנת אלה התוצאות שאת מקבלת..

אני אתן לך את עצמי כדוגמא- התחלתי בחלי לפני 10 חודשים בערך.. ועד לפני חודש הייתי הולכת גם לקבוצה- הקבוצה מעולה ויש לה קטע שמועיל.. אבל האמת היא, שזה הכל החלטות שלך..
    הקבוצה נותנת לך את האופציה להיפגש עם מקרים דומים לשלך וגם לא דומים לשלך וזה מניע אותך- את רואה אנשים שיורדים מהר יותר ואנשים שיורדים קצת יותר לאט.. אבל כולם ממשיכים וכולם שם!
    אני מבינה שאת לא יכולה להגיע לקבוצה מסיבה כזאת או אחרת.. ובגלל זה את צריכה למלא לעצמך את החלל הזה ולומר לעצמך תמיד שכל עוד את עובדת- הכל מעולה והתוצאות יגיעו!
    אין מה להיות לחוצה על המשקל.. הוא רק מספר
    מה שחשוב זה איך את מרגישה עם עצמך ואם בסוף היום, לפני שאת הולכת לישון את מבסוטית על איך שהתנהלת היום.. אם כן, היי רגועה, הירידה תבוא
    אם פחות, אז כדאי להתחיל לטפל בזה ולשים דגש על דברים שלא שמת עליהם בעבר..

תנסי לעשות לך רישום שבועי ותהיי המנחה של עצמך, אחרי שתישקלי תיקחי את הדף עם הרישום ותעברי עליו, תיראי כמה חריגות היו, אם את בוחרת באוכל איכותי או שאת אוכלת יותר מידי שטויות, תבדקי אם את שותה מספיק.. ממש תעברי על הכל ותרשמי לך נקודות לשיפור ולשימור לשבוע שיבוא..
    אני עושה ככה מהרגע שעזבתי את הקבוצה- זה עובד מעולה
    נגיד שמתי לב שאני לא מודדת את החלב- הכוס החינמית, אני שמה “לפי העין” אז לקחתי לי כוס חד פעמית, אני ממלאה אותה כל בוקר עד הסוף ומעבירה לבקבוק קטן ושותה ממנו כל היום- אם נגמר, נגמר!

מה שהכי חשוב זה לא להרים ידיים וכל שבוע לפתוח דף חדש, מה שהיה שבוע שעבר היה ואין לנו מה לבכות על זה- תסתכלי קדימה ובכל הכוח! כל ארוחה תשקיעי בלא לחרוג, בלי לעגל פינות.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות