חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

עד לפני כמה שבועות הייתה לי ירידה של 2 קילו בשבוע אחרי זה שוב עליתי שוב ירדתי.. ומאז אני מתנדנדת שוב. מה שהכי מעציב אותי זה שהיה איזשהו מחסום ואני מתכוונת למס' כלשהו במשקל שיצאתי ממנו ושוב חזרתי אליו 🙁 אני כבר לא יודעת מה קורה אני מנסה עכשיו לחזור לספורט קצת יותר ואני מתכוונת כרגע לאירובי וכל מה שקשור לשריפת קלוריות.. אבל כאילו אוף הגוף שלי נלחם המון! יש פה כל כך הרבה אנשים שיורדים המון ויורדים יפה ואני עושה לבד תפריט חלי מאז אמצע פברואר וירדתי 7 קילו. ועכשיו זה כבר פחות מ7 אחרי העלייה הזו. תמיד מרגישה משום מה מאחור ושאני תמיד בסוף.למה?? אני כל כך רוצה להגיע לתוצאות שלי וזה פשוט מתעכב לי נורא!! :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

יכול להיות שזה בגלל שאין כ”כ מה לרדת אז לגוף קשה לשחרר. וזה איטי יותר.
    יכול מאוד להיות גם שאת לא מקפידה בדיוק כמו שצריך על התפריט,שזה חשוב מאוד לבדוק…..

אלמוני
    לא פעיל

ראשית, דעי שאת לא לבד.
    גם אני התחלתי לעשות את התהליך לבד וביום ראשון אחגוג שבוע P:
    שנית, אם הבנתי נכון מכל מה שנכתב כאן, הרי שאין להפחית מהתפריט ואין לאחד ארוחות,
    וחובה להשתמש במנה המותרת – האם הקפדת על כללי יסוד אלו?
    דבר נוסף, חובה חובה חובה (!) לשתות הרבה מים. בתוכנית טלויזיה שבה מארחות חלי ממן ואולגה רז אנשים שונים, דובר על החשיבות הרבה של שתיית מים.

אלמוני
    לא פעיל

סבלנות. לגוף יש קצב משלו.

לעיתים צריך להתמקד בדברים מסביב: הרגשה טובה, שליטה, מראה חיצוני, הקפים, אכילה מסודרת ובריאות. לא “לשים את כל המשקל על המשקל” 🙂 🙂

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות