חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני כמעט ארבע שנים בתוכנית
    בכמה החודשים האחרונים אני רק עולה במשקל
    אם למשהי/מישהו היה משהו דומה והצליח לעצור את העליה
    אשמח לשמוע על פתרונות.

אלמוני
    לא פעיל

רצון! זאת מילת המפתח 🙂
    ברגע שאת רוצה את יכולה… וכאחת שארבע שנים בתכנית את יודעת מה צריך לעשות… ע-ב-ו-ד-ה!
    לצערנו אין הוקוס פוקוס מה גם שרק דרך עבודה קשה מגיעים לסיפוק גדול כשרואים תוצאות.
    שיהיה לך המון בהצלחה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

היי רחל,
    אני מצטרפת למה שכתבה לך טאו טאו המקסימה ומוסיפה שכדי להמשיך בתהליך ולראות תוצאות, תחשבי למה המוטיבציה ירדה, מתי הנפילות – ולהם תמצאי פתרונות…
    תשבי ותעשי רשימה של יעדים קטנים שאת רוצה להגיע אליהם – לדוגמא לעבור יום אחד בלי נפילה, לעשות ספורט, לשתות…
    תפתחי את החוברת, תקראי בתשומת לב רבה, כאילו את בשבוע הראשון ואת לא יודעת כלום, תקבלי שוב את כל המידע מהחוברת, תקראי למה חשוב לאכול שש ארוחות ביום, למה חשוב לשתות מים, לעשות ספורט, ותתחילי ליישם, אפילו דבר אחד או שניים, תתחילי בהצבת יעד קטן שתדעי שאת מסוגלת להגיע אליו, וככה – צעד אחרי צעד, ממש כמו תינוק, תעברי שבוע של עשייה שאני מאמינה שאחרי שבוע כזה תראי ירידה :מאושר:
    דבר קטן נוסף – תחשבי למה את רוצה לרזות? איך תרגישי כשתגיעי שבוע שעבר לשקילה ותראי ירידה? שזה מה שיניע אותך השבוע :שמח1:
    סוף שבוע קסום, סוף שבוע של עשייה ושל מחשבה “למה רחלי רוצה לרזות??” :אוהב: :אוהב:
    ותעדכני … :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

איריס המדריכה שלנו אומרת “תזכרי בשבוע טוב שהיה לך ותשחזרי אותו”.
    לפעמים אחרי כל כך הרבה זמן אנחנו מתרגלים וכבר לא כל כך מדייקים -כי אנחנו מכירים את התכנית בע''פ.
    וזה לא נכון!
    צריך להתרענן לקרוא את החוברת, לבדוק כמויות ותחליפים, ואולי לעשות שינוי כמו למשל להחליף ארוחת ביניים בארוחת בוקר (לי זה עזר בשלב כלשהו ונתן דחיפה לירידה).
    לא להמשיך כמו תוכי- לנסות להפעיל קצת יצירתיות וזה יכול לתת תנופה ורענון ולהפיג סוג של שעמום מן התכנית.
    בהצלחה ונשמח להתעדכן :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות