זו ארוחת הערב. לעבודה אני יוצאת מתוקתקת כולל ארוחת הביניים של אח”צ ונפילות במהלך העבודה נדירות מאד אצלי.
בערב, אני מגיעה ממוטטת הביתה, אין לי סבלנות וגם לא כוח להשקיע ולכן אני מחפפת את ארוחת הערב. אין לי סבלנות להיות במטבח חוץ מיום חמישי שאני מבשלת ולכן פשטידות באמצע השבוע לא בחשבון.
להכין מראש זה יוצא איכסי כי הגבינה נספגת בלחם, החביתה קרה וכו וכו. מה אתם מציעים? מה אתם עושים כדי שארוחת הערב לא תצא מחופפפת?
אנימאוד אוהבת טוסט
אני עושה טוסט
אם עמק בים שמה ביפנים עגבניה גמבה
טיבול עדים של פיצה
חותכת מלפפון כו נס
וכמה פיטריות יוצא לי אחלה
טעים משביע
ואחלה ארוחה תנסי מאוד טעים מקווה שעזרתי
ואחלה ערב מאמי אני כאן בישבילך רחלי
בדרך כלל אני גם לא אוהבת להכין לעצמי….אז אני מכינה סלט גדול של עגבנייה חתוכה לפלחים, חלפפון ובצל…מעט שמן מלח ולימון
במקביל אני מכינה חביתת ירק – היות ואני עצלנית…אני קונה בחנות תבלינים פטרוזוליה יבשה – מוסיפה לחביתה וזה יוצא מעדן
בתאבון….