היי,
קשה לי להבין איך לשלב את 6 הארוחות שלי אם רוב הזמן אני בעבודה. אני מאוד אשמח להצעות. מה אתן אוכלות בזמן עבודה? זה יוצא שבעצם 3 ארוחות מכלל הארוחות שלי הן בעבודה וזה ממש לא נוח. טיפים יעזרו מאוד!!
אם הבנתי נכון מקריאת החוברת והמידע הבסיסי שהסבירה המדריכה, צריך לאכול לפי הבסיס של הדף עם התפריט? כלומר, שתמיד יהיה בארוחה מסויימת בדיוק את אותם המרכיבים כמו שכתוב שם לדוגמא: מנת פחמימה + מנת פרי חייבת לכלול את שתיהן דווקא?
חייבים לאכול את ארוחת הלילה גם אם לא רעבים??
אם אין מאכל ברשימת התחליפים, הוא בעצם מחוץ לתחום או שכל דבר לגופו של עניין?
ולגבי מנה מותרת – זה בעצם כל מאכל שהוא עד 600 קלוריות, לא משנה איזה?
תודה על הכל. בטוח יהיו לי עוד שאלות :מאושר:
בהצלחה לכולנו,
שרון