חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

צריכה להוריד בערך 12 קילו. אין סניף במקום מגורי ולכן אני רוצה להתחיל את התכנית מהבית… יש לי בעיה שבמשך כל היום בעבודה אני מצליחה לשמור והכל בסדר ואז כשאני חוזרת הביתה אני אוכלת שטויות ולא באופן מסודר במיוחד עם כל הבלאגן של הילדים לא מוצאת את הזמן לזה… ואז הכל מתחרבש… אם יש לכם להציע לי פתרון בקשר לבעיה הזו אני אשמח…
    מקווה שאוכל להתמיד גם מהבית. 🙂

אלמוני
    לא פעיל

הבעייה מוכרת לי מאוד…
    אני מציעה לך כל ערב אחרי שהילדים כבר ישנים להכין לך רישום ליום המחרת, ואפילו להכין את האוכל ליום המחרת.
    כשאני יותר מסודרת אז אני מצליחה יותר בתוכנית.
    שיהיה לך המון בהצלחה, ואנחנו פה בפורום לתמוך בך תמיד :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

כן, בהחלט מוכרת הבעיה. גם אני כתבתי לפני כמה ימים..
    אני מאוד מסודרת בעבודה ואיך שאני מגיעה הביתה (גם לי יש 3 ילדים)
    הכול משתבש….
    החלטתי להוציא מתכונים לדברים שאני אוהבת ולהכין שיהיה לי במקרר, פשטידות טעימות,
    מרק ירקות של חלי, להכין בקופסא ירקות חינמים חתוכים שהכול יהיה נגיש ומהר.
    ובמקום לאכול מהשטויות של הילדים אני מחממת מהר משהו מוכן או מנשנשת ירקות חינמים
    וכך אני לא אוכלת שטויות.
    ד”א גם לי אין קבוצה באזור מגורי ואני נוסעת פעם בשבוע כחצי שעה לקבוצה בעיר מגורים שהכי קרובה אלי.
    שיהיה בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

הקבוצה מהווה חלק חשוב בהצלחת התהליך, התמיכה, החיזוקים ,הטיפים ,הן מהמדריכים
    והן אחד מהשני הכח של הקבוצה כקבוצה יש לה תפקיד חשוב אני יודעת שבלי הקבוצה
    לא הייתי מצליחה להימצא בתהליך. עצתי לך להיכנס לקבוצה ולשנות חשיבה והרגלי
    אכילה :שמח1: בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

היי מיכל,
    אני חודש וחצי בתוכנית והורדתי 4.7, ואני משתדלת כמה שיותר להיצמד לתוכנית, ויש תוצאות וגם לי יש להוריד סך 13 ק”ג ונשאר עוד 8 ק”ג … הפתרון שלי הוא פשוט תרשמי לחוגים של ספורט וזה מאד כיף ומשחרר וזה גם שעה ביום בשביל עצמך … זה חלק שגרת חיים ולא רק בשביל להוריד כמה קילוגרמים, וזה אכן קשה אבל אין מה לעשות השינוי שווה את זה.

אלמוני
    לא פעיל

ברוכה הבאה לפורום :), מה שאני מציעה לעשות זה פשוט לפני שאת נכנסת הבייתה בדרך מהעבודה לאכול ארוחה נוספת, או כריך עם ריבה+פרי או מעדן+פרי, העיקר שתגיעי שפויה ולא רעבה, ואז יהיה לך יותר קל,את מגיעה שבעה הבייתה ולא יהיה לך צורך להתנפל על האוכל.

בהצלחה!!!!

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות