- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 7 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
01/07/2012 בשעה 21:57 #199226
אלמוני
לא פעילכשנכנסתי לפורום לפני שבועיים וחצי הייתי במצב גרוע. לא אלעיט אתכם בפרטים אבל היה מממממממממש גרוע. מצאתי כאן בנות אכפתיות , רציניות, חמות ומתנסחות בחכמה ורגישות רבה (וגם בן אחד). וגליתי שזה כלי אדיר. לא משאירים הודעה פצועה לבד בשטח ותמיד יש מי שתמצא מלים מעודדות, מרגיעות ומעודדות. לשמחתי- מאז שאני בפורום עוברים עלי ימים טובים ומוקפדים ולפעמים הסיכומים היומיים שלי ממש משעממים. זה שעמום טוב אבל הוא לא מובן מאליו והוא בכלל לא בכיס שלי. אני מודה שאני לא עצמאית בכל הנושא של האכילה שלי וכרגע אני גם לא מנסה להיות. אני נעזרת במנחה ובקבוצה ובפורום ואני בסדר עם זה. ההודעה שלי מאתמול עדיין מרחפת לה בחלל ללא שום תגובה, ואני מודה שזה מפריע לי. :עצוב: בבקשה, ענו לי. לפעמים 🙂 קטנטן או :אוהב: קטנטנית יעשו את העבודה. ד.א. גם היום עבר בשלום. קצת נמאס מהירקות אבל גררתי את עצמי לחתוך, לתבל ולהקפיץ כי אני כבר יודעת שאם אני מורידה ירקות זו התחלה של התדרדרות. לילה טוב ובהצלחה
14/04/2019 בשעה 0:30 #199228אלמוני
לא פעילקודם כל, זה ממש נחמד לשמוע שהמצב שלך השתפר.
אני מאמינה שרובנו כאן לעודד ולהתעודד. לחזק ולהתחזק.הסיכומים היומיים שלך לא משעממים (אולי אותך). חוצמזה, עדיף שיהיו משעממים- כמו שאמרת השעמום טוב, אבל צודקת הוא בהחלט לא מובן מאליו.
בכל מקרה, כל הכבוד לך על אתמול ועל ההתנהלות בעוד ארוחה/ארוע חברתי/משפחתי שסובב סביב אוכל (את רואה? קראתי 😉 ) וגם על היום. תמשיכי לעדכן ולהתעדכן- לפעמים גם כתיבת הודעה ושליחתה לאוויר העולם וקריאתה לאחר מכן יכולים להראות לך כמה שאת בסדר ולהוכיח לעצמך עד כמה את יכולה להיות גאה בעצמך.
לילה טוב ושיהיה המשך שבוע נפלא, שקט, שפוי, טעים, קליל ומרזה.
14/04/2019 בשעה 0:30 #199230אלמוני
לא פעילמשום מה פיספסתי את העידכון שלך מאתמול!!! ובאמת היום בבוקר חשבתי על זה שלא ראיתי את הדיווח היומי שלך ותהיתי מה קרה….אל דאגה מעכשיו זה לא יקרה שוב! :מאושר: כמו שאמרת לא נשאיר הודעה פצועה בשטח!! (אהבתי)
זה בהחלט לא מובן מאליו שכל יום עובר מוצלח זו הצלחה ענקית וזה בסדר גמור שזה בעזרת המנחה והקבוצה והפורום כי בישביל זה אנחנו כאן!! כדאי לעזור אחת לשניה!! אם היינו יכולות לעשות את התהליך הזה לבד ולהיות עצמאיות אז לא היינו צריכות את הפורום ואת הקבוצה..
גם אצלי היום עבר בסדר גמור!! מחכה כבר לשקילה מחר לראות את תוצאות השבוע…מקווה לטוב..
אז קבלי לא 🙂 אחד קטנטן או :אוהב: קטנטנים אלא מלא: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:14/04/2019 בשעה 0:30 #199231אלמוני
לא פעילאכן הפורום הוא כלי אדיר ונדיר. נגיש לכל ובחינם. כאן תמצאי משתתפות מהקבוצות וגם כאלו שעושות את התפריט רק דרך האתר.
אנחנו משתדלים לא “להשאיר הודעה פצועה לבד בשטח” (אהבתי). אבל לא תמיד הפורום מאוייש 24/7 והודעות חדשות דוחקות ישנות יותר לתחתית ולא תמיד מגלים אותן.
אנו שמחים לקרוא את העדכונים שלך כמו גם את העידוד, הכח והפירגון שאת מעניקה לכולן כאן בפורום.
לראייה שורת לייקים :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:14/04/2019 בשעה 0:30 #199233אלמוני
לא פעילאותך עדיין לא פגשתי..
(תקופת בחינות=סיוט של כל סטודנט..)
אני מרגישה דרך ההודעה שלך כמה אכפת לך מהתהליך הזה שאת עוברת-וביננו זה המפתח הראשי להצלחה..
תמשיכי ככה-את בדרך הנכונה, והלוואי וירבו ימי שעמום כאלה..המון ה צ ל ח ו ת
:אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2:14/04/2019 בשעה 0:30 #199235אלמוני
לא פעילהפורום הזה פשוט מדהים!!!
תמיד יש אוזן קשבת והמון המון תמיכה מאנשים שעוברים את אותו תהליך יחד איתנו עם כל הקושי וההצלחות. ברגעי משבר אני תמיד נכנסת כאן לפורום ומרפרפת בסיפורי ההצלחה שקראתי כבר מיליון פעם ומתעודדת שאם הם יכולים לשמור על ההצלחה לאורך זמן, אין לי ספק בכלל שגם אני יכולה!!
תאמיני בעצמך ותמשיכי להשקיע ולפנק את עצמך באוכל טעים ומושקע כי זו הדרך הבטוחה להצלחה!! :מאושר:
שיהיה יום מעולה, מלא באושר ושליטה עצמית :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.