חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני 100% לא בתוכנית…אני שוקלת לא להגיע מחר למפגש ואפילו להפסיק להגיע בכלל…
    אני כועסת על עצמי שאני לא מסוגלת להביא את עצמי למצב של החלטה…אני מרגישה שאני חלשת אופי ולא בחורה נחושה כמו שאני צריכה להיות…מרגישה חלשה ורכיכה…

מה עושים??? מה עושים??? מה עושים???

:(((((((((((((

אלמוני
    לא פעיל

כמה זמן את בתוכנית?מה הביא אותך לחלי ?היתה לך מטרה כל שהיא לא?ברור לי שבהתחלה הצלחת ,איך היתה ההרגשה?מיליון דולר לא?תגיעו לקבוצה קחי כוחות,אספר לך משהו אני הלכתי לחלי בפעם הראשונה ורזיתי 8 ק”ג שבוע אחד פישלתי והייתי בטוחה שעליתי הלכתי ואכן עליתי וויתרי ולא לקחתי אחריות,ופשוט הפסקתי לבואו,כעבור כמה חודשים הגעתי שוב ומה קרה?עליתי הכול ויותר,מבינה כל מה שעבדתי והשקעתי,היום אני לוקחת אחריות גם אני תקועה במשקל וזה מאוד מתסכל,היום עליתי למשקל בבית למרות שאסור ונישארתי אותו דבר ואני 100 אחוז בתוכנית,בא לך לעלות הכל?כל ההשקעה שהשקעת,אז קודם כל קחי אחריות ותגיעי מחר לקבוצה,ואת יכולה להעיזר בפורום שלדעתי זה קבוצה בפני עצמה גם,יש מעידה לבואו לפה אנחנו נחזק יש פה אנשים מדהימים,אז חיבוק גדול ותעשי חושים עם כדאי לך להפסיד את כל מה שירדת

אלמוני
    לא פעיל

פלמינגו יקרה,
    להישבר ולהתייאש זו לא הדרך.
    קחי החלטה שמהיום את משנה את דרך החיים.
    תתחילי לאכול 6 ארוחות מסודרות ביום לפי התפריט, הוסיפי 12 כוסות מים ותראי שברגע שאת מתחילה להיות מסודרת הדחף לאכול מה שאסור פוחת.
    נכון שכולנו בני אדם ונופלים לפעמים, אבל צריך לדעת לחזור לתכנית ולא לוותר לעצמנו.
    כל פעם שתרגישי קצת חולשה, כנסי לפורום ותקבלי חיזוקים. שתפי אותנו במה שעובר עלייך ובקשי עזרה וייעוץ מבעלות הנסיון שכאן, אני בטוחה שיעזרו בשמחה.
    שיהיה לך בהצלחה,
    שירי.

אלמוני
    לא פעיל

מאמי,
    אני לא כל כך ותיקה, וגם לי לא קל להיכנס לזה בבום. אבל פשוט מגיע הרגע שבו את קולטת שאת מעדיפה לראות תוצאות (מה שאומר בהכרח להיצמד לתכנית), כי זה הרבה יותר שווה מאשר ליפול פה ושם על קטנות..

מה שלא יהיה, תבואי לקבוצה שלך (באיזו קבוצה את?) כי אין לנו השמנות דרך אחרת..
    והפורום הזה כאן, לפחות לי, ולפי מה שאני רואה גם לאחרים מאוד עוזר! לבד הרבה יותר קשה, פשוט חייבים לעשות לעצמנו סוויץ' בראש!

וכל התלבטות שיש לך, או כל מה שבא לך לשתף את הפורום – תכתבי, ותראי כמה כח ייתנו לך התגובות והיחס החם פה!

מקווה לראותך בפורום ובתכנית,
    בהצלחה!
    אווה.

אלמוני
    לא פעיל

אין לא יכולה יש לא רוצה.
    אני יכולה לספר לך רק מנסיוני האישי.
    אני נמצאת כבר בקבוצה שנתיים בכל יום ג' בשעה 18.00
    חוץ מנסיעה לתאילנד בשנה שעברה בחנוכה לא הפסדתי מפגש אחד.
    תאמיני לי אני באה כל שבוע ומעל לחצי שנה לא ירדתי ולא זזתי מהמשקל. כל אחת אחרת היתה נשברת ואומרת למה אני באה ? אבל לא לא ולא מה האלטרנטיבה ללכת הביתה ולא לבוא ואז… שוב עולים במשקל.. הייתי בסרט הזה .זה לא עזר במאומה ורק עולים ועוליםואני מבינה שגם את היית במצב זה. קחי את עצמך בידים וזה צריך לבוא רק ממך להגיע לקבוצה (באיזה יום את ואיפה ) לקבל חיזוקים כוחות ולצאת משם עם אש בעיניים ולהגיד הפעם אני אנצח.תנסי תבואי חבל. כולנו בפורוםגם נעזור לך אבל.. את צריכה לקבל החלטה.
    להתראות ציפי

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות