חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני קוראת נלהבת של הפורום מזה זמן רב. הייתי לפני 4 שנים בקבוצה למשך 9 חודשים בהם ירדתי נפלא, כמובן שהחזרתי הכל מהסיבה הפשוטה שבסופי שבוע כל העסק מתחרבש.מיום א עד ה, אני עסוקה , שגרה: עבודה לימודים, הכל נהדר, ומהשניה שאני חוזרת הביתה, בעצם ביום חמישי בערב, הראש שלי נתקף במחשבות על מזון מיוחד והכל מתממש בשישי שבת, עם אכילה מנועה ממעצורים שנמשכת עד שבת בערב, וביום ראשון אני קמה ומתחילה מחדש, וחוזר חלילה, זה נמשך כבר שנים. אני ממש מיואשת מעצמי ולא יודעת מה לעשות, אולי למישהו יש עצות טובות בשבילי 🙂

אלמוני
    לא פעיל

היי רויטל. אפשר להגיד שאני באותה סירה איתך… גם אני ירדתי לפני כמה זמן ועליתי הכל בחזרה.
    מבחינתי הכי חשוב ליהנות מהתוכנית, להעשיר את הארוחות ולהבין שזהו תהליך, זו דרך ארוכה והסתגלות ארוכה להרגלים חדשים, לאורח חיים אחר, למחשבה אחרת על אוכל.
    5 ימים את שומרת יפה-זה רוב השבוע. אפשר לתכנן את הסופשבוע כך שלא תמצאי את עצמך חושבת כל היום על מאכלים משמינים…
    ראשית לשמור מנה מותרת, שנית להיות עסוקה ולא באוכל, שלישית-לתכנן מה יהיה בבית ומה תאכלי. להרחיק מהבית מזיקים למינהם.
    הטיפ הכי מוצלח שלקחתי מהפורום הזה הוא לקחת כל יום בנפרד…
    לא להתייחס לשבוע, לסופשבוע (שזה יומיים רצופים) אלא לקחת כל יום ביומו ולהתמודד איתו, לתכנן אותו, לעשות את המיטב.
    אין סיבה להרוס ביומיים שבוע שלם, אפשר לעבור את הסופ”ש בשלום…הכל עניין של רצון-מעצבן לשמוע אבל זה נכון.
    לפעמים צריך להסתכל למציאות בעיניים ולשאול מה באמת אני רוצה, להחליט על זה ולהשיג את זה כי זה אפשרי. את ירדת פעם אחת ואת יודעת שאת יכולה.

אלמוני
    לא פעיל

בקרוב רזה כתבה לך יפה מאד,
    אני מייעצת לך מנסיוני הרב ולעיתים המר ביותר.
    אין על הקבוצה בפועל, התייצבות שבועית לשקילה, פגישה עם המדריכה וחברי הקבוצה יש להם ערך פסיכולוגי אדיר.
    אסור לנו לוותר על הקבוצה כי אין לה תחליף, בתקופות שאני מוותרת שהרי אני כבר יודעת הכל וכולנו יודעים הכל אז אני משלמת בתוצאות קשות.
    דבר נוסף באמת לא להתייחס לסוף השבוע כימים אחרים אלא כהמשך ישיר של ימי השבוע, נכון, יש שינוי במסגרת ובתוכניות, אז תכנני לך את ימי סוף השבוע כך שתהיי עסוקה בדברים אחרים,
    לסלק אויבים מהבית, שהאוכל יהיה מאורגן ומסודר.
    בהצלחה דני

אלמוני
    לא פעיל

היי רויתוש..
    העצה הכי טובה שלי אלייך היא פשוט תאהבי את עצמך..!!
    ייאוש לא יעזור וגם זלילה חסרת רסן בסופשבוע כתירוץ לא יעזור..
    כולנו עוסקים, כולנו לומדים, כולנו עובדים – כולנו מצליחים!!
    חזרי לקבוצה, המסגרת תומכת ואת יודעת את זה…
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות