1. לשקול 150 גרם, ואז לחתוך לחתיכות קטנות ולהשרות עם: כף סויה, כפית שמן סומסום, ג'ינג'ר ושום כתושים. ואז לחתוך בצל, לחמם מחבת ולשים את הבצל והעוף לאחר השריה של חצי שעה לפחות, אפשר להוסיף קצת מים אם מתחיל להדבק לתחתית. אני תמיד הופכת את זה למוקפץ עם ירקות הזמינים לי במקרר, וקצת אורז או נודלס! טעים ומשביע מאוד.
2. היום הכנתי: שקלתי 150 גרם חזה עוף שפרוס דק לשניצלים, השריתי עם לימון, שום, ממרח עשבים של משה חוטר, קצת סויה. ואז טיגנתי במחבת פסים קרמית בה אין צורך בשמן. ואותם אכלתי על פרוסת לחם טובה כזאת עם כף חומוס :שמח2: