- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
26/02/2012 בשעה 23:53 #188844אלמונילא פעיל
אני מ'זה פוחדת להתחיל…פוחדת להתיאש מהר אף פעם לא היתי צריכה לרדת 24 ק”ג, אמאלה איך עושים את זה???????????????????
13/04/2019 בשעה 20:01 #188845אלמונילא פעילאת תכנסי לתוכנית, ופשוט תתאהבי בה. יש כאן הכל מכל.
וגם יורדים…
בהצלחה.13/04/2019 בשעה 20:01 #188846אלמונילא פעילדבי בוקר טוב,
כדרך טבע אנחנו מפחדים מהלא נודע – אם זו פעם ראשונה שאת מתחילה את התהליך, ייתכן שזה ה”לא נודע” שלך.
תגיעי לקבוצה, תבואי עם ראש פתוח ומחשבות חיוביות – לא משנה כמה יש לך לרדת, תחשבי בקטן, תצעדי צעד צעד בתהליך –
תגדירי לעצמך מה את רוצה ותנסחי את הבקשה שלך באופן חיובי – תרצי בכך ותאמיני ביכולות שלך :שמח1:
מאמינה שתמצאי את הדרך ומציעה לך לקרוא בתשומת לב את השיר שצירפה דפני – ממש מתאים לתהליך שלנו.
בהצלחה :שמח1:13/04/2019 בשעה 20:01 #188847אלמונילא פעילנשמי עמוק אין ממה לפחד, את הולכת לעבור תהליך שיכניס לחייך
אושר רב ומחמאות לרוב ותחשבי לעצמך למה חיכתי עד עכשיו למה לא עשית זאת מזמן.
כמו טיפוס על סולם שלב אחרי שלב לעבר דרך רצופה בהצלחות :אוהב: :אוהב: :אוהב:
בטוחה שיש בך את האומץ לעשות שינוי שיחולל פלאים בחייך ב ה צ ל ח ה.13/04/2019 בשעה 20:01 #188848אלמונילא פעילהיי לך יקירתי,
אני יכולה באמת להבין את המקום שבו את נמצאת הפחד מהלא נודע לפעמיים יכול לשתק אותנו ואף לגרום לנו לא לעשות דברים…את בטח חושבת מה יהיה בקבוצה?מה יגידו? איך זה יהיה?
אז אני רוצה לשתף אותך…ביום הראשון שהגעתי לקבוצה הייתי משותקת מפחד,לא רציתי לבוא למעשה קצת הכריחו אותי לבוא וממש לא רציתי להיות חלק מזה חשבתי לעצמי “זה לא בשבילי”,”עוד דיאטה לנסות”,באמת עברו לי בראש אלף ואחת סיבות למה לא ללכת אבל הלכתי ואני מודה על היום שבו הגעתי לקבוצה והתחלתי לעזור לעצמי ממש ככה…רק בזכות הקבוצה למדתי שגם אני נמצאת וגם אני יכולה לעשות בשביל עצמי,למדתי להאמין בעצמי וביכולות שלי ולדעת שגם אני יכולה..הכוח של הקבוצה הוא אדיר!
משבוע לשבוע יצאתי עם כוחות מחודשים,עם אנרגיות בשמיים ויצאתי לשבועות של עבודה ועשייה ובאמת הקבוצה והתהליך המדהים הזה גרם לי לשנוי כלכך משמעותי בחיים שאני יכולה להגיד שבזכות זה אני חייה רק עכשיו התחלתי לחיות…ועברתי בתהליך המון ירדתי,נתקעתי,עליתי,נשברתי ואפילו התרסקתי וכמעט וויתרתי אבל בסופו של דבר הצלחתי..
אין מה לעשות כמו בכל תהליך יש גם רגעים טובים ויש גם קשיים אבל בזכות התהליך למדתי למצו פתרונות לקשיים ולא להישבר לדעת לא לוותר לעצמי ולדעת להשיג את המטרות שלי אבל הכי חשוב לראות את הרווח המדהים שלי מהתהליך זה החיים שקיבלתי במתנה..
לכן אין לך מה לחשוש יפתי פשוט תגיעי!! הקבוצות מדהימות ואני בטוחה שברגע שתבחרי להצליח את תצליחי והקבוצה והתהליך יגרמו לשינוי עצום גם אצלך כי זה באמת דרך מדהימה..
ואנחנו תמיד פה בשבילך גם מעבר לקבוצה…
מחזיקה לך אצבעות תעדכני אותנו:) :אוהב:
13/04/2019 בשעה 20:01 #188849אלמונילא פעילוכמו ששאר הבנות ענו לך, מה שנאמר מעליי זה בדיוק מה שאני חושבת ולא נראה לי שיש צורך לחזור על הדברים שכבר נאמרו (:
בכל מקרה ממליצה לך לקרוא את כל הסיפורי הצלחות באתר ובכלל באינטרנט [בYNET יש המון!]
זה מכניס המון מוטיבציה ורק מוכיח לך שכל מי שרוצה באמת- מצליח!
ואם תחליטי להצטרף לחלי ממן, את באמת לא תרגישי שאת בדיאטה אלא שרק התחלת בשגרה של אורח חיים בריא ונכון ועל הדרך גם תורידי במשקל 😉
כמו שהיום אבא שלי צחק עליי ואמר שזה נראה כאילו אני כל הזמן אוכלת ועדיין יורדת במשקל. :צוחק: וגם אני פחדתי כמוך והיום אני סוגרת חודש עם הדיאטה של חלי והורדתי טיפה פחות מ6 קילו בחודש. :שמח2:בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה בדרך החדשה ובאמת שאין לך מה לחשוש או לפחד!!
:אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.