חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חבר'ה אני רואה פה באמת איך אנשים יורדים יפה בזמן יחסית קצר וממש כל הכבוד לכם! אבל משו שתמיד מטריד אותי זה.. תמיד מרגיש לי שאצלי זה איטי יותר 😐 אני בתוכנית של חלי מאז אמצע פברואר.. ואני עושה לבד לא הולכת לקבוצות. וירדתי עד עכשיו 7 קילו. זה הגיוני? זה בסדר? לא איטי מידי? לפעמים מתבאסת מהאיטיות הזאת.. פשוט מתה להיכנס כבר לביקיני ולהרגיש בנוחות עם עצמי!! בכלל בכללי עם עצמי בכל מצב כל עונה..
    אוף נו :סחרחורת:

אלמוני
    לא פעיל

היי לידור,
    זו שאלה שמאוד קשה לענות עליה ככה. יש הרבה משתנים שמשפיעים על קצב הירידה שלא רק קשורים להאם את מקפידה או לא.. למשל ככל שהמשקל העודף בגוף גבוה יותר הירידה לרוב מהירה יותר. ככל שהגוף שלך עבר פחות דיאטות גם כן וכו.

אני לא מבינה גדולה בעניין. אבל נשמע לי ש7 קילו בחצי שנה זה לא מעט אם יש לך מעט משקל עודף בגוף. הרי מדובר בקצת יותר מקילו בחודש וזה לא ממש מעט.

אולי יש פה בנות עם יותר ניסיון ממני שיחלקו. לי זה נשמע טוב.

חוצמזה- תמיד אפשר לשלב ספורט בתוכנית. גם טוב לנפש, גם עוזר לירידה ובעיקר להצרת ההיקפים.
    יש לי חברה שלא עושה דיאטה בכלל, רק הוסיפה ספורט שלוש פעמים בשבוע וזה נראה כאילו ירדה עשר קילו בחצי שנה האחרונה. משהו מדהים.
    לא יודעת אם את עושה או לא, אבל אם את מתוסכלת קצת אז שווה להוסיף את זה, ולו בשל התחושה הטובה שאת עושה את כל מה שניתן (לי זה מאוד מאוד עוזר..)

זהו.שיהיה בהצלחה. ואל תתייאשי! :לשון:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות