במה הכי מזיק לחרוג? פחמימה/שומן/חלבון גבינה/פרי?
תלוי בכמה חורגים- אם תחרגי ב10 קלוריות פחמימה לעומת 40 קלוריות פרי ברור שהפרי נורא יותר פחמימה וגם, תלוי איזה פרי איזה שומן- יש חריגה של מעט טחינה לעומת חריגה של מעט ריבת חלב (לכל אחד ערכים אחרים בריאים יותר או פחות)
השאלה הנשאלת היא למה לחרוג מלכתחילה?
כל השאר עוד איכשהו כן.. מובן שלכל חריגה יש איזשהו נזק.
משמר תחושת שובע לאורך זמן (לכן עדיפה כף עדשים נוספת מכף אורז)
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך