- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 11 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
24/02/2009 בשעה 21:18 #83503
אלמוני
לא פעילהיום החלטתי שאני מתחילה ללכת לקבוצה ודיברתי עם שירלי מסניף כפר סבא שבערך הוא קרוב אלי והייתי אמורה להגיע עם חברה שיש לה רכב כי אני אין לי רישיון.
בדקה התשעים היא ביטלה לי ולא הלכתי בסוף כל כך התבאסתי, כי היא גם טסה לחול השבוע מה שאומר שרק עוד שבועיים היא תבוא איתי אם בכלל.
אני טסה לחול עוד חודש והייתי רוצה להוריד כמה קילו יש לי 15 עודפים.
אני מנסה לעשות לפי מה שכתוב בתפריט של ה- 1200 קלוריות אבל אין מצב שאני שותה 12 כוסות מים ולפעמים פה ושם מתפקשש לי כי אני לא מתה על ירקות ובטח שלא בחורף.אני ממש ממש מיואשת, עד שהחלטתי שאני עושה את זה בסוף ליצא ואני ממש ממש מאוכזבת.
בטח תשאלו למה אני לא מבקשת ממישהו אחר לקחת אותי זה מהסיבה המאוד מאוד פשוטה שאני במקור מהצפון ורק לאחרונה עברתי עם בן הזוג שלי למרכז ואנחנו לא מכירים אנשים.
הבחורה שהייתי אמורה לבוא איתה היא מישהי מהלימודים שלי.אוףףףףףףףףףףף אני ממש מאוכזבת אני בטוח ישאר שמנה ומכוערת לשארית חיי ולחול אני יגיע שמנה בא לי לבכות כבר.
סורי הייתי חייבת לפרוק
11/04/2019 בשעה 18:13 #83504אלמוני
לא פעילאין דבר העומד בפני הרזון חוץ מהרצון!
אין בכפר סבא מוניות? אוטובוסים?תשמעי סיפור: לפני כמעט שנתיים וחצי הגעתי בפעם הראשונה לחליגרופ בקריות. קבעתי עם חברה שנפגש למטה, נעלה ביחד ונעשה את כל התהליך יד ביד.
החברה שלי הבריזה כי כנראה שהיא לא באמת רצתה. עליתי לבד. עם המון חששות, והמון שאלות אבל גם עם החלטה. אני רוצה להיות רזה בכלל בלי קשר לחברה הזו.
בינתיים רזיתי קצת, עליתי הרבה, עזבתי ולפני שנה חזרתי. אבל לא נתתי ל”תלות” שלי בחברה למנוע ממני את האושר שלי.
אני מציעה שתבדקי את האפשרות להגיעלקבוצה אחרת כבר מחר.
לילה טוב
ובהצלחה
ליאת פ.ר11/04/2019 בשעה 18:13 #83505אלמוני
לא פעילאין לך מה להתבאס – בואי תנסי את הפורום הוירטואלי הוא נותן הרבה כוחות!!! אני בכלל מירושלים ואין לי שום אופציה להגיע לקבוצה כלשהיא אבל לפני כמה ימים נכנסתי לפה והתחושה מדהימה!!
אל תתייאשי, תתחילי לאט לאט צעד אחר צעד וב”ה תתצליחי!!!
בהצלחה מתוקה11/04/2019 בשעה 18:13 #83506אלמוני
לא פעילהיי אני סמדר אני יגעתי אתמול פעם ראשונה לקבוצה בכפר סבא אני מרמת השרון איפה את גרה שאני יכול לקחת אותך
11/04/2019 בשעה 18:13 #83507אלמוני
לא פעילדבר ראשון ברוכה הבאה 🙂
כמה דברים יש לי להגיד לך, אין ספק ממה שרשמת שאת “קצת” מתוסכלת ומבואסת, אז להלן כמה עצות ממני.
דבר ראשון אין דבר כזה אין מצב! רשמת שאין מצב שאת שותה 12 כוסות מים, תיפטרי מהגישה הזאת, יש כ”כ הרבה תוספים שאפשר להוסיף למים( תרכיזים, נענע, וכ'ו…תבחרי מה את הכי אוהבת).
גליתוש, זה הכל עניין של סדר עדיפויות, מה את מעדיפה?! לשתות 12 כוסות מים כמו גדולה ביום ולהראות לעצמך שהשמיים הם הגבול מבחינתך, ולהיות מ-א-ו-ש-ר-ת? או להישאר באותה גישה של ייאוש ואכזבה?
לא נורא, לא הגעת לכפר סבא אתמול, לא סוף העולם!
ולגבי המשפט האחרון שרשמת ש-לי אישית הוא דיי צרם, כי גם אני הייתי במקום הזה…את באמת חושבת שאת שמנה ומכוערת?! את באמת חושבת שתישארי ככה עד לשארית חייך?! גלית, הבחירה בידייך, ואנחנו כאן כדי לעזור…יאללה צאי לדרך!
בהצלחה!!!!! 🙂 -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.