- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
09/01/2012 בשעה 23:49 #186510אלמונילא פעיל
כבר כשבועיים, ברציפות, כל יום, הכל מהתחלה, אני מבטיחה בבוקר שהיום מתחיל הכל מחדש, אני אוכלת כמו ילדה טובה את כל הארוחות, רושמת כל פרור שנכנס אלי לפה, ובארוחת לילה הכל נשבר………אני מתחילה בארוחת לילה ומסיימת ב”מנה מותרת” כל יום….זוללת את כל המתוקים של הבית…ושוב מבטיחה לעצמי שהכל יגמר היום וממחר הכל יהיה כמו שצריך ומחר המעגל חוזר על עצמו…..איך?? תגידו איך אני עוצרת אותו???
אני יודעת שהזלילה הזו היא בגלל מצב נפשי לחוץ (לא מצליחה למצוא עבודה 🙁 ואני יודעת שזה גורם לי להרגשה עוד יותר גרוע, יותר מזה, אני עושה שמיניות באויר כדי להכין את האוכל לפי מתכונים של חלי… עושה הכל כדי שיהיה משהו חינמי כמו מוקפץ או מרק…משקיע הרבה אנרגיות, כסף על לקנות כל מיני חטיפים, שתיה דיאטטית ….והכל הולך לעזעזל 🙁 אני מתגעגעת לתקופה בה הייתי מחזיקה מעמד בלי שום בעיה שבוע שלם ומחכה ליראות מה תיהיה תוצאת הירידה….איפה?! אני ממש רחוקה מההרגשה ההיא… ירדתי עד עכשיו 7 ק”ג , אני מאוד קרובה לשמירה (למרות שעכשיו אני כבר לא יודעת….) ובא לי לחיות כמו בן אדם- בשמירה!!! כי אני בסך הכל נהנת מאוד מכל התהליך!!! ואיך אני יוצאת מהבועה הזו???? תגידו לי בבקשה :עצוב: אני לא יכולה ללכת לקוצה כי בזמנו לא קיבלו אותי (כי אין לי עודף משקל לפי החישוב של המנחה) – עשיתי עד עכשיו את התוכנית לבד…והיה לי משבר כזה, לא יודעת איך אז יצאתי ממנו, אבל עכשיו אני מרגישה ממש ממש למטה, לא יודעת איך לקום :עצוב:13/04/2019 בשעה 18:50 #186511אלמונילא פעיל:עצוב: :עצוב:
13/04/2019 בשעה 18:50 #186512אלמונילא פעילגליה מתוקה,
עצם זה שאת עושה את התוכנית לבד מעיד על זה שאת כן לוקחת אחריות שעד עכשיו נתנה לך הרבה כוח.
תגדירי(!) מה את רוצה(!), תשאלי את עצמך מה את יכולה לעשות כדי לעבור את המשבר הזה בארוחת הלילה.
כשאת מתחילה את ארוחת הלילה – תהני ממנה ותגידי “סיימתי, עכשיו אני עוצרת את כדור השלג הזה ולא מוותרת לעצמי” – ויתור הוא בעצם ויתור על הכוח שיש לך, ואם את עושה את התוכנית אחד לאחד במשך כל היום – יש לך הרבה כוח :שמח1:
תעברי יום אחד, ארוחת לילה אחת בלי לעשות אהבה עם האוכל – זה ייתן לך כוח להמשיך עוד יום.
אני מאמינה שאת תעברי את השלב הזה של ההחלטה הגורלית – להסתכל על הרווח שהשגת עד היום. תמיד תחשבי “כשאני אומרת לא למאכל כלשהו, אני אומרת כן למשהו אחר” (להצלחה שלי).
בהצלחה מתוקה :אוהב:13/04/2019 בשעה 18:50 #186513אלמונילא פעילגליה יקירה, קראתי אחת לאחת את כל תגובות העידוד והתמיכה ששירשרו לך ואין לי אלא להתקנא באכפתיות העוטפת את הפורום.
וכמו בשיר של שלמה ארצי … “יותר מזה אנחנו לא צריכים” :אוהב: :אוהב:13/04/2019 בשעה 18:50 #186514אלמונילא פעיללכולנו יש תקופות של משבר אולם צריך להתעשת ולהחליט מה חשוב יותר אורח חיים בריא
ומראה מהממם , או הבליסה האינסופית בפרט שאת משקיעה גם מאמץ וגם כסף לרכישת חטיפי
בריאות וכו'. לכן, כמו ילד שנופל קומי על רגליך נערי את ידיך והישירי מבט לעבר
המטרה שהצבת לעצמך אני סמוכה ובטוחה שתצליחי לחזור לתלם… :אוהב: :שמח1: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.