חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בבוקר הלכנו לקפה גרג בצהריים ועשיתי בראנץ.. אכלתי חביתה מ2 ביצים, גבינת פטה דלה,אבוקדו,קצת ויניגרט לסלט,מיץ גזר,גבינת שמנת בצל דלה, 3 פרוסות לחם, יוגורט וקצת גרנולה. (חישבתי את זה בערך בוקר עם ערב)
    צהריים החלפתי את הבשר עם חלבונים ואכלתי גלידה 80 קלוריות, יוגורט עם כפית ממרח בוטנים,בייגלה (פחמימה)
    בננה ,תפוח וצימוקים לפירות…
    והכי הכי גרוע… אכלתי עוד רול סושי !
    ולמנות המותרת סופלה ממקד ברנר..ועוד כדור גלידה ומלא שוקולד…
    אכזבתי את עצמי ברמות ,והבטן שלי פשוט מתפוצצת מכאבים מרגישה השמנה של פעם שטומנת כל היום שטויות..
    מרגיש לי ממש שהרסתי את הכל , גם השבוע בקושי עשיתי ספורט כמו שאני רגילה כי לא היה לי זמן.
    מרגישה הכי מטומטמת שכתבתי את כל זה אבל העיקר שפרקתי.

אלמוני
    לא פעיל

היי אודליה,

אני לא יודעת בת כמה את (וזה גם לא באמת משנה) אבל אני חושבת שכשאנחנו מתבגרים, מטבע הדברים כי החיים מכריחים אותנו, אנחנו הופכים להיות קשים מאוד עם עצמנו, עד בלתי אפשריים. אני חושבת שאת צריכה לדמיין שאת ילדה שמגיעה לאמא שלה ואומרת בבכי: אמא, קיבלתי ציון רע מאוד במבחן, המורה כעסה עליי כי דיברתי בשיעור, ולא הכנתי שיעורי בית. אני לא רוצה ללכת יותר לבית-ספר כי אין טעם שאלך יותר… עשיתי יותר מדי נזק. אמא טובה, תעריך את הכנות של הילדה האמיצה, ולא רק שלא תעניש אותה, אלא תתן לה חיבוק ונשיקה, תכין לה את ארוחת הערב שהיא הכי אוהבת, ותגיד לה: השבוע נגמר, מחר שבוע חדש… תשכחי את מה שהיה. תלכי לבית הספר עם חיוך, ותשתדלי כמיטב יכולתך, והניצחונות הקטנים יגיעו.

לפעמים גם מבוגרים זקוקים לאותה סבלנות, הבנה ומחילה מעצמם כמו שהיו נותנים לילדיהם.
    אם תהיי רגועה, ותהיי מפויסת עם עצמך, אך גם כנה, ותדעי שלא נהגת כמו שציפית מעצמך לנהוג, אבל שזה קרה, וזה בסדר כי את אדם ולא מכונה, יהיה לך קל יותר לחזור לשגרה ולהיות פחות מועדת לנפילות, שלרוב קורות בעקבות רצון לנחמה ולפיצוי על רגשות שליליים של כעס וייאוש. תתני לעצמך חיבוק גדול ואוהב על הכנות העצמית הלא פשוטה- “התאבלת” על הנפילה מספיק, “שילמת את חובך, ומיצית את עונשך”, עכשיו- פנים קדימה אל המחר ואל השבוע החדש. אם תקחי בחשבון שאת באורח חיים ולא בדיאטה יהיה לך קל להבין שנפילות כאלה עוד יקרו, אבל אם תנהגי בחמלה ובאופן מושכל ומפוקח כלפי עצמך, ולא תהיי מונעת מרגשות האשם ומהפחד, יהיו הרבה יותר ניצחונות קטנים (וגדולים) מנפילות.

ולאחר חפירה זו, תכיני לך מחר בבוקר קפה טעים, את ארוחת הבוקר (לפי המותר בתכנית) מזינה וטעימה, ותשמעי את השירים הבאים בנחת (כי טלוויזיה לא תביא לך נחת כרגע.., ותדרשי הרבה אהבה מכל הסובבים אותך:

http://www.youtube.com/watch?v=OfJRX-8SXOs

ואם בא לך משהו מעט יותר קצבי:

אלמוני
    לא פעיל

תותית כתבה לך יפה!

רק נותר לי לומר לך: תאספי את עצמך ותשכחי מאתמול. זה לא חשוב ולא רלוונטי. פשוט חזרי למסלול, לתפריט שלך המוכר והידוע ותמשיכי.

אל תלקי את עצמך . חבקי את עצמך. תאמיני שאת יכולה.

קבלי חיבוק :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות