חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #122995
    אלמוני
    לא פעיל

    לא משנה כמה אני אכנס חזק לדיאטה ולתפריט, כשמגיע היום שאני בדיכאון או אפילו קצת בדאון, אני מייד נשברת ופונה לאוכל ואז אני פשוט כאילו שוכחת מהכל. מהתפריט, מהמפגשים, מהשיחות, לא רואה ממטר, אוכלת משהו הכי משמין שיש (וגם תמיד בערב) שהורס לי את כל היום שהקפדתי כ”כ יפה ואח”כ מרגישה עם זה כ”כ רע. זה משהו שעדיין לא הצלחתי להתגבר עליו עד היום וזה מה גם שמכשיל אותי כל הזמן שוב ושוב. :עצוב:

    #122996
    אלמוני
    לא פעיל

    למרבה הצער לא רק דיכאון ומצב רוח רע זורקים אותנו לאוכל, לפעמים גם בימים היותר טובים שלנו אנחנו מרגישים שמגיע לנו כי הכל ממש טובבב ואז שוב פונים למקרר.
    איך שלא ננסח את זה קוראים לזה אכילה רגשית.
    השיחות בקבוצה הן בדיוק המסגרת הנכונה לשמור אותנו מהרגע הזה של ליפול על המקרר. השבוע הנושא בדף היחידה מדבר על איפוק שהוא למעשה מרכיב של כוח… דחיית סיפוקים, שליטה באוכל ממקום של אחריות.
    הפתרון לרגעים בלתי נשלטים כאלו הוא אוכל כמובן! נסי לדאוג שבהישג יד יהיו מאכלים שאת אוהבת וזמינים במיידית לכאן ועכשיו, לא משהו שתצטרכי לטרוח בעבורו. וזה לא אומר לפתוח חבילת עוגיות או שוקולד אלא להכין פרי שייק, או יוגורט עם פירות יער, או עוגת גבינה מהמתכונים. כשמגיע החשק למשהו… תכווני שזו תהיה הארוחה הממש קרובה. איפוק = סיפוק, והרווח משתלם.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות