חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי,
    במסגרת העבודה שלי יוצא לי לאכול לא מעט בחוץ.
    בקרוב חוזרת לעבודה מחופשת לידה ולא תהיה לי את חממת המטבח יותר.
    הבנתי שניתן לאכול בארומה: סלט עוף קטן עם כף טחינה ופרוסת לחם קל. אגב הם חוצים פרוסה. ניתן רק 1/2 או 2 חצאים?

סושי 2 רולים לא מטוגנים
    יש עוד משהו?

אני בתוך השבוע ה-6 בתוכנית.
    הפנמתי את אורח החיים הזה,מקפידה מאוד ואפילו משתדלת לעשות הליכות 2-3 פעמים בשבוע של שעה.
    אבל…ירדתי רק 3 ק״ג.
    בשבוע הראשון והשני כ 2 ק״ג.
    ובמהלך חודש שלם 1 ק״ג, שמתוכם שבועיים של כלום.

אני יודעת שכל ירידה או אי עלייה היא טובה,אבל בכל זאת!
    למה זה כ״כ איטי?
    אני ממש על סף שבירה

😉

אלמוני
    לא פעיל

לא להישבר.
    מבינה לליבך. אם מחלקים את מה שירדתי בזמן שאני בתכנית…גם זה..לא מזהיר.
    א-ב-ל 100 גרם ועוד 300 ועוד 500 ועוד ועוד ופתאום את כמה מידות נחמדות למטה.
    עזבי את המשקל. באמת…
    תהני ממה שאת יורדת ותהני מהאוכל!
    כמה המלצות שלי- להכין לעצמך סנדוויצים מהממים לעבודה, כאלה שיהיה לך כיף בעין ובפה לאכול. תאכלי אחד כזה לפני שאת הולכת למסעדה ושם תזמיני נס/תה/כוס יין אם את כמוני ושותה יין באמצע היום :קול:
    חוצמזה פעם בשבוע סושי, פעם בשבוע ארומה ופעם-פעמיים בשבוע 2 כוסות פסטה ברוטב עגבניות במסעדה ונגמר לו השבוע 🙂
    ואין מה לעשות..תמיד יהיו פיתויים, פשוט צריך להנות מהאוכל שטוב לנו ושיביא אותנו למקום שאליו אנחנו רוצות להגיע :מאושר:
    בהצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני שלושה וחצי חודשים בתכנית וירדתי 5.5 קילו וגם אני עושה ספורט למרות שבשבועיים האחרונים לא כי אני לא מרגישה טוב ועכשיו גם צריכה לקחת 10 ימים אנטיביוטיקה ואני יודעת אם אוכל לעשות ספורט. אבל לא ראיתי שכשעשיתי יותר ספורט ירדתי יותר . אני בהתחלה חשבתי שארד 1 קילו לשבוע בשבוע הראשון ירדתי קילו אבל אחכ 500 גר או 300 ויש שבועות שאני פשוט תקועה וזה מעצבן מאוד
    ויש לי עודף גדול וחשבתי שמי שיש לו עודף גדול מוריד יותר אבל מסתבר שלא. בגיל מבוגר חילוף החומרים יותר איטי(אני בת 46)

אלמוני
    לא פעיל

אכן לפעמים לאכול במסעדות לא כמנה מותרת יכול להיות אתגר.. אבל! אם רוצים, אפשר הכל!
    כמו שכבר אמרו לך את יכולה לאכול סלט עוף קטן עם כף טחינה וחצי של פרוסת לחם דגנים קל (הם מביאים 4 חצאים, את יכולה 2)..
    בנוסף, כמעט בכל מקום יש סלט עם רצועות חזה עוף, אפשר להזמין את זה ולבקש לא לטבל את הסלט.
    בנוסף, את יכולה להזין גם מנה של חזה עוף או של פרגית עם אורז בצד ולאכול 3 כפות מהאורז.
    אפשר להסתדר!
    מה שהכי כדאי זה לבוא מצויידת מהבית עם סנדוויצ'ים שרק תרצי כבר לאכול אותם!
    כאלה יפים ומושקעים וכייפים, וכמובן אפשר גם לקחת קופסה עם ארוחת צהריים ולחמם במיקרו אם אפשרי.
    אישית, כשאני הולך לעבודה אני לוקח איתי ציידנית קטנה עם כל האוכל ושם לי במקררון במשרד 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אני הורדתי 6 קג' בשבעה חודשים. לכל הדעות ירידה איטית מאוד. אבל …אני פחות 6 קג' שזה הרבה. תנסי להרגע ולא להסתכל על המספרים אלא לאמץ לעצמך אורח חיים. הירידה תהיה המתנה בסוף

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות