חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום חברים.. אתם לא מכירים אותי אבל אני תושבת דיי ותיקה בחלי ממן. השתתפתי בקבוצות ובפורום כשאיה ניהלה אותו. מזה שנתיים אכלתי חופשי בלי לתת תשומת לב למה שאני אוכלת והתוצאות כמובן בהתאם. עליתי המון במשקל, יש לי כ-35 לרדת ומרוב יאוש קשה לי להתחיל.
    מאיפה בכלל מתחילים? האכילה שלי בכאוס אחד גדול. אין ארוחות מסודרות, אני בקושי אוכלת אוכל אמיתי..רוב התזונה שלי מתבססת על נס קפה עם שוקולד, מאפים וחטיפים-כן, אני יודעת, זה גרוע מאוד אבל חשוב לי להיות אמיתית כאן אתכם. אני אוכלת גרוע, לא פלא ששמנתי…השאלה איך מתחילים את התוכנית? איך עוברים מלאכול בלי חשבון ובלי לתת את הדעת למה אוכלים כמה ומתי לתפריט עם הנחיות ברורות שהכל צריך להיות מדוגם?
    ואם אני נמצאת בעבודה עד השעה 15:00-15:30 ואין לי אפשרות לאכול שם ארוחה חמה ואין הפסקה מסודרת לאוכל.. מה עלי לעשות בכל השעות האלו מהבוקר? מיד אח”כ אני אוספת את הילד מהגן בשעה 16:00 מה שגם לא משאיר לי זמן לאכול.
    אני לא יודעת איך לארגן את הארוחות כדי להצליח בתוכנית וברור לי שככה אי אפשר להמשיך כי זה לא שפוי… מעבר למראה אני פשוט רוצה להיות במשקל בריא וברור לי שמה שקורה היום זו לא הדרך להמשיך בה.. ההרגשה שלי עם עצמי מאוד קשה לגבי איך שאני נראית ומרגישה כרגע בגלל המשקל. אני מאוד מאוד רוצה לשנות… לא כ”כ יודעת איך…

אלמוני
    לא פעיל

היי , קודם כל בלי לחץ !!
    תורידי את האפליקציה בטלפון , תעדכני פרים וישר יתאימו לך תפריט מתאים .
    אם לא מסתדר לך עם העבודה את יכולה לאכול מינימום שעה וחצי מקסימום שלוש שעות , תסדרי איך שנוח לך . לשתות כמויות גדולות של מים !
    תלכי בדיוק לפי התפריט והכל בסדר , כולנו כאן בפורום כדי לעזור

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל, כל הכבוד שהחלטת לקחת שליטה על האכילה שלך, ובעצם , על החיים.

קיבלת החלטה. תשמחי איתה! איזה כייף! את עושה שינוי בחייך ורק לטובה. התרגשות של התחלה במקום מועקה של “כמה קשה”. ייקח לך כמה ימים להתרגל לשינוי ואז זה יהפוך לאוטומט.

איך מתחילים?

תבחרי לך תפריט (של חלי ממן אם נוח לך, ואם לא, את יכולה לבנות תפריט מהאוכל שאת אוכלת. אם תצטרכי עזרה עם קלוריות אשמח לעזור). פשוט תצמדי לתפריט שקבעת.

תדאגי שיהיו בבית פירות וירקות וכל מה שאת צריכה בשביל לאכול לפי התפריט שקבעת.

אם קשה לך אם פיתויים זה הזמן לשלוח אותם לגן של הילד או לשכנים.

בעבודה את יכולה להביא איתך ירקות ופירות וסנדוויץ'. אם את יודעת מה את אוכלת את יכולה להתארגן בהתאם. תתאימי לך את הארוחות לסדר יום (כמו ששירה כתבה לך). את הארוחה החמה תשמרי לערב.

פשוט תתחילי… היום. אל תחשבי כמה יש לך לרדת כי לפעמים זה מיייאש. תחליטי על יעד קרוב שאפשר להשיג (למשל “עד סוף החודש אני יורדת קילו”).

אל תחשבי איך תצליחי לשמור על דיאטה. זו לא דיאטה . זה אורח חיים בריא וזה לכל החיים אז תתרכזי בלעשות שינוי היום. לא אתמול ולא מחר. היום.

תשתדלי גם להוסיף הליכה קטנה כמה פעמים בשבוע. בשביל הבריאות.
    בהצלחה וכמובן נשמח לעדכון.

אלמוני
    לא פעיל

מתחילים מכאן…
    הנה התחלת.
    תקראי מה שכתבו לך שירה ועפרי…
    את גם יודעת מהעבר, כי השתתפת בקבוצות, ובפורום. צריך רק “להחיות” מחדש את המוטיבציה, את הרצון להתחיל. משם זה יזרום.
    מוזמנת להתקשר אלי מחר למשרד, לשריקת הפתיחה 😉

אלמוני
    לא פעיל

יש לי נטיה לקחת עט / את ולחפור… אז אנסה להתאפק ולקצר.
    ברשותך, אַדַמֵה את עודף המשקל לכאבים גופניים: כשיש כאב ראש (2-3 ק”ג עודף) לוקחים אקמול. ביננו, לא צריך רופא…
    כשהכאבים כרוניים והגיעו מים עד נפש (20-30-40 ק”ג עודף), אקמול לא יעזור. גם לא הורדת דף מהאתר, אפליקציה נחמדה ככל שתהיה והמחשבה ש”אני די ותיקה בחלי ממן”.
    רוצה למצוא מרפא? חפשי טיפול עמוק, ממושך, מסודר ועם מעקב ח י צ ו נ י (כן, לא המעקב שלנו, שאנחנו יודעות לעלות על המשקל, לראות ירידה, להתלהב, ואז לאכול או לא לאכול לפי מצב הרוח).
    עודף המשקל מציק לך? מרוב יאוש קשה לך להתחיל? לבד קשה הרבה יותר.
    אחרי שתאספי את הילד מהגן, תדאגי לאסוף את עצמך וגשי לקבוצה הקרובה למקום מגורייך, תרשמי ותתחילי ברצינות, כמו שאת יודעת.
    בהצלחה. :שמח1:
    (שוב לא הצלחתי לקצר. אוף, צריך לעבוד על שינוי הרגלים… :המום: )
    איילה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות