חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום,
    אני עושה את התפריט של 1800 קלוריות ביום.
    יש אפשרות לקבל רשימה של תחליפי ארוחות צהריים וערב שניתנים לאכילה בחוץ?
    כמובן שלא כל יום, אבל לפעמים יוצאים בערב וכולם מזמינים אוכל וגם צריך לאכול לפי הזמנים. אז מה עושים?
    בינתיים אכלתי שני רולים סושי לא. צהריים או רול אחד לא. ערב אחרי ששמעתי את המנחה בקבוצה אומר שזה מה שמותר, ואתמול בערב היינו בבית קפה אז הזמנתי סלט יווני אחרי שביקשתי שלא יהיה שמן בכלל ורוטב בצד ווידאתי שהגבינה היא 5%, ואכלתי גם צביטה מהלחמניה. אבל בלי משהו רשום מסודר אני לא יודע אם זה בסדר ומותר. אשמח לקבל תחליפים נוספים לארוחות בחוץ.

אלמוני
    לא פעיל

בארוחות שיש בהן חלבון בשר אתה יכול להזמין סטייק/מדליוני פילה (בשר רזה יחסית) או חזה עוף (לבקש אותו “נקי”, רק עם תבלינים,ואת הרוטב בצד) או דג צלוי בגריל (ולא מטוגן וגם לא חצי מטוגן חצי בגריל). אתה יכול לשאול את המלצר מה המשקל של הנתחים ולאכול בערך כמה שמותר לך לפי התפריט שלך בתכנית. אתה יכול להזמין כתוספת אנטיפסטי (לרוב תהיה שם גם בטטה- שזו מנת פחמימה), או תפוחי אדמה צלויים(ולאכול בערך כמות שנראית לך שוות ערך לתפוח אדמה בינוני), או אורז (ולאכול כמות שנראית לך שוות ערך לחצי כוס חד”פ), או שעועית ירוקה (חינמית), וכמנה ראשונה אתה יכול להזמין סלט ירוק (עם רוטב בצד). לא ממליצה לך להזמין שום דבר שהוא כשלעצמו מנת שומן כמו טחינה או לא להוסיף שמן זית לסלט, כי סביר להניח שיש שם היכן שהוא (בכל זאת מסעדה) מנת שומן אחת לפחות בתוך כל האוכל הזה. לא ממליצה לך להזמין פסטה כי קשה לעצור מלאכול את כל הצלחת, וזה לא משהו שמותר לפי התכנית. כמו כן, לא ממליצה לך לאכול במסעדה לחם, גם אם הם אומרים שהוא קל, כי לרוב הוא לא קל כמו שהתכנית מגדירה כקל, ולרוב הוא לא קל (כי הרבה מלצרים מפרשים לחם מלא כלחם קל, ואומרים לחם קל במקום לחם מלא, ואגב, הרבה פעמים מה שנאמר להם שהוא לחם מלא, הוא בכלל לא מלא, אלא מוסיפים לו מעט קמח מלא שנותן את הצבע השחום המתאים ללחם, מוסיפים מעט גרעינים כדי להראות שיש בו דגנים, אבל רוב הקמח הוא למעשה קמח לבן).
    מקווה שעזרתי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות