בארוחות שיש בהן חלבון בשר אתה יכול להזמין סטייק/מדליוני פילה (בשר רזה יחסית) או חזה עוף (לבקש אותו “נקי”, רק עם תבלינים,ואת הרוטב בצד) או דג צלוי בגריל (ולא מטוגן וגם לא חצי מטוגן חצי בגריל). אתה יכול לשאול את המלצר מה המשקל של הנתחים ולאכול בערך כמה שמותר לך לפי התפריט שלך בתכנית. אתה יכול להזמין כתוספת אנטיפסטי (לרוב תהיה שם גם בטטה- שזו מנת פחמימה), או תפוחי אדמה צלויים(ולאכול בערך כמות שנראית לך שוות ערך לתפוח אדמה בינוני), או אורז (ולאכול כמות שנראית לך שוות ערך לחצי כוס חד”פ), או שעועית ירוקה (חינמית), וכמנה ראשונה אתה יכול להזמין סלט ירוק (עם רוטב בצד). לא ממליצה לך להזמין שום דבר שהוא כשלעצמו מנת שומן כמו טחינה או לא להוסיף שמן זית לסלט, כי סביר להניח שיש שם היכן שהוא (בכל זאת מסעדה) מנת שומן אחת לפחות בתוך כל האוכל הזה. לא ממליצה לך להזמין פסטה כי קשה לעצור מלאכול את כל הצלחת, וזה לא משהו שמותר לפי התכנית. כמו כן, לא ממליצה לך לאכול במסעדה לחם, גם אם הם אומרים שהוא קל, כי לרוב הוא לא קל כמו שהתכנית מגדירה כקל, ולרוב הוא לא קל (כי הרבה מלצרים מפרשים לחם מלא כלחם קל, ואומרים לחם קל במקום לחם מלא, ואגב, הרבה פעמים מה שנאמר להם שהוא לחם מלא, הוא בכלל לא מלא, אלא מוסיפים לו מעט קמח מלא שנותן את הצבע השחום המתאים ללחם, מוסיפים מעט גרעינים כדי להראות שיש בו דגנים, אבל רוב הקמח הוא למעשה קמח לבן).
מקווה שעזרתי