חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי, התחלתי את הדיאטה לפני 5 ימים ואני אוכלת על פי דיאטת ה-1200 קלוריות. אני מקפידה עליה מאוד וכמו כן עושה ספורט (בעיקר אירובי) כ3 פעמים בשבוע. לאחר חמישה ימים נשקלתי ולא ירדתי ולו גרם אחד! איך יתכן הדבר?! אשמח להסבר או משהו שירגיע אותי…
    תודה וערב טוב,
    יולי

אלמוני
    לא פעיל

את רק בתחילת הדרך, שקילה ראשונה, אפילו הגוף עוד לא הספיק לעכל. את השינוי אל תדאגי את תראי תוצאות יפות אם תמשיכי כך. תשתי הרבה.

אלמוני
    לא פעיל

תשתדלי להישקל רק פעם בשבוע, לא כל יום ולא מדי יום בדיוק מהסיבות האלה שאנשים נשקלים כל יומיים ולא רואים ירידה ואף לפעמים עלייה (כי הגוף לא הספיק לשרוף את הקלוריות) מתחילים להילחץ וזונחים את כל הדיאטה.
    אני התחלתי את הדיאטה של 1800 קלוריות לפני כשבוע וחצי, נשקלתי פעם אחת בשבוע, אוכל לפי התפריט וירדתי 1.7 ק”ג.
    הירידה גם תלויה בכמות השומן בגוף, ישנם אנשים שירדו יותר מהר וישנם שירדו יותר לאט, בין אם זה בעודף משקל שמשפיע ובין אם זאת מערכת העיכול של כל אדם לגופו שגם משפיעה.
    אני לא מומחה בנושא, אבל לדעתי תני לזה צ'אנס עוד שבוע-שבועיים על מנת לראות איך זה מתפתח והאם ישנו שינוי, אולי לגוף שלך לוקח יותר זמן לשרוף קלוריות, אולי משהו בצריכת המוצרים לא נכונה, ואולי פשוט בגלל שאת עושה פעילות אירובית ההשומנים שנרפים הופכים לשריר ואז המשקל לא משתנה ולפעמים גם עולה.
    זה קרה לי כאשר התעסקתי באתלטיקה כבדה והייתי מרים משקולות, הייתי דווקא עולה במשקל במקום לרדת 😉

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות