חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אחרי שבשבוע שעבר חרגתי בצורה ממש לא שפויה, מיום שבת בצהריים אני ישרה כמו סרגל, והיום כבר יום שלישי ואני מתחילה להרגיש את הקלילות, הגוף חוזר לעצמו, הבטן כבר לא נפוחה 🙂
    קמתי בלילה והייתה לי מחשבה לאכול איזה פרי….אבל ראיתי את הבקבוק מיים על השידה לידי – שתיתי ממנו, וחזרתי לשון, והיום בבוקר מיד כשפתחתי את העניים הייתי כל כך גאה בעצמי!!!
    זה אולי שטות קטנה(לא לזלול בלילה – אפילו לא פרי) אבל בשבילי זה הישג!!!לתת לבן לנוח מאוכל ולגוף לא לעבוד – אלא לנוח זה כל כך חשוב!!!
    מכווה מאוד שאעשה לפחות פעמיים הליכה השבוע, אני מאוד רוצה למצוא את הזמן גם לזה, ומאמינה שאשאר ככה לאורך זמן וכבר בשבוע הבא אשקל.
    תודה לפורום המדהים הזה שממנו אני מקבלת המון כוח, מוטיבציה, טיפים, מצב רוח!!!
    שיהיה יום נעים ומוצלח לכולנו :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

שיהיה יום משובח!!

אלמוני
    לא פעיל

לי עדיין יש מלחמות עולם עם עצמי בלילה,
    כל חובב אוכל יודע שזה הזמן הכי קשה..

והנה הצלחה לעמוד בו בגבורה ואפילו פרי לא אכלתת!
    (מבחינתיפרי= משהו בריא, אז למה לא לאכול?-לפחות כך זה היה..)

ועל זה יקירתי – א ל י פ ו ת ! ! !

כל הכבוד!! :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יופי!!!! תיהיי גאה בעצמך שהצלחת להתמודד, זה בכלל לא מובן מאליו. גם לי השעות הכי קשות אלו הן שעות הערב והלילה שאני עייפה ותשושה ולעיתים דרך האוכל אני חושבת שאהפוך להיות יותר עירנית וחיונית. אבל לבסוף רגע אחרי שאני מסיימת ביס אחרון אני שוב נרדמת… בכל פעם שאני הולכת לישון ולא אוכלת (כדי להעיר את עצמי) אני גאה בעצמי…. מאוד מבינה אותך!!!! בהצלחה!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות