חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כל מילה נוספת מיותרת…

אלמוני
    לא פעיל

תספר, תשתף, תפרט קצת… מה בדיוק קשה לך? איפה אנחנו יכולים לעזור?
    מה גרם לך להתמיד בשבוע הראשון ומה קרה עכשיו? – פשוט תשב ותמצא את ההבדלים-ממש ככה.
    אתה מוזמן לשפוך כאן את כל הקשיים שלך אחד אחד ואנחנו כאן כדי לתמוך ולעזור. אל יאוש!
    ספר.. אין לך כוח למה בדיוק?

lee maman
    מנהל בפורום

אלקנה מותק!!!

כשנגמר הכח מתחיל הרצון..

אתה זוכר כששיתפת אותי ברצון ו”בתמונה” שנושאים אותך על הכתפיים בחתונה?????
    האם אתה זוכר את ההתרגשות שליוותה אותך אז, כששיתפת אותי???
    מה הלך לאיבוד בדרך???
    כמה אתה רוצה???
    תנסה לחזור לשם , להתרגשות ההיא, ביום שני ההוא, כשניגשת אלי והעניים שלך ברקן!!!! והיה לך רעל בעיניים , והיה מלא רצון!!!!!

תזכור , מותק שלהיות שמן זו בחירה!!!!!
    במקום להגיד: אין לי כח – תגיד לעצמך: יש לי רצון!!!!!!!!!!!!
    יש מביא עוד יש!!!!!!!!!!!!!!
    ואין תופס מקום של מליון אין נוספים!!!!!!!!!!!!!
    בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

אלקנה:', 'הייאוש שלך כל כך מוכר לי עד שכמעט ואין לי מה להגיד כדי לנחם אותך, אבל רק דבר אחד והכי חשוב.. הרבה יותר קל לסבול את הקשיים של התהליך מאשר לסבול את תחושות הכישלון ולדעת שזו בחירה שלך. בחירה שלך בכישלון כאשר יש בך את כל האפשרויות לבחור אחרת.. וכבר בחרת ונפלת.. כמו כולנו.. פשוט תקום!! תקום לעבר המטרה שלך!!! זה בסה”כ א ו כ ל!!! לא אויר, לא חיים, לא ילדים אישה משפחה… אוכל! ואוכל מזיק שהורס לך את החיים… תחליט שאתה לא מוותר ופשוט תמשיך… טכני.. תיהיה רובוט בהתחלה עד שתחזור לזה… אל תשאל את עצמך”זה בסדר שאני יוכל את העוגה הזאת?” או “אולי רק קצת…?” אל תשאל פשוט מראש תדע שהתשובה היא לא כי זה פשוט לא שווה את זה. אלקנה… אל תוותר.. חבל… תנצל כל מה שיש לך ותלך על זה בראאבבאאקקק!! אנשים עשו את זה והצליחו אז בהצלחה לנו!! ת ת א ו ש ש!!!', '7003', )

אלמוני
    לא פעיל

אני לא מכירה אותך אני בעצמי חדשה כאן אבל אני מאמינה בךךך ויודעת שאתה מסוגל לעמוד בכול מכשול…אני מאמינה שה' לא נותן למישהו נסיון שהוא לא יכול לעמוד בו….וכמובן שאין דבר העומד בפני הרצון…גם אם אתה מרגיש שאינך רוצה,שאין לך כוח לכלום,שלא אכפת לך, אל תוותר כי הרצון הראשוני הוא הכי אמיתי ועכשיו זה סתם יאוש ומחסום שיש לך…אתה יכול לקום ולעמוד עכשיו על הרגליים ולהתחיל מחדש …כי גם ככה אתה תעשה את זה אז עדיף מוקדם מאשר מאוחר…בהצלחההההה….מאמינים בך…

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות