- This topic has תגובה 1, 9 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 7 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
23/02/2015 בשעה 18:49 #128237
אלמוני
לא פעילהיי כולם, יש המכירות אותי מהפורום המקצועי, שם אני טובה- כמו בחיים, יודעת בדיוק מה החוקים, מה השיטה, איך הכל עובד ולמה.. אבל בקטע הרגשי, שם אני נופלת! אני בתוכנית כבר שנה+ התחלתי בקבוצה, המשכתי לבדי, טסתי לחודש, ירדתי בחו״ל! אבל כשחזרתי הרסתי הכל! עליתי 3 קילו בשבועיים! ומאז.. אני לא מצליחה להוריד אותם ואף עולה יותר..
נותרו לי עוד עשרה קילוגרמים לשמירה וזה פשוט לא עובד!השבוע שעבר ובשבוע שיבוא אני בחופש מהלימודים ונמצאת בבית ולכן גם בחופש בראש.. אני חורגת כל יום וכמעט בכל ארוחה ומרגישה נורא על זה! נמאס לי לכעוס על עצמי ואני חושבת שזו תקופה טובה לקחת הפסקה.. או שאני בעצם בוחרת בדרך הקלה? :סחרחורת:
תודה למי שהגיעה עד כאן.. מה הייתן עושות במקומי?12/04/2019 בשעה 9:14 #128238אלמוני
לא פעילאין אפשרות להפסיק. הפסקה = עליה במשקל וזה קורה מהר והרבה.
מכירה טוב את ההרגשה של “די. היום אני אוכלת מה שבא לי” אבל אי אפשר. זה מתבטא בעליה מיידית.אז מה הייתי עושה במקומך? חוזרת לתכנית מרגע זה. לא “אם כבר אז כבר” – מהארוחה הבאה את בתכנית. צ'יק צ'ק תחזור לך תחושת השליטה ותרגישי הרבה יותר טוב.
בהצלחה ואני כאן, מחזיקה לך אצבעות ושולחת חיבוק וירטואלי :אוהב:
12/04/2019 בשעה 9:14 #128239אלמוני
לא פעיל:אוהב:
12/04/2019 בשעה 9:14 #128240אלמוני
לא פעילשבראש
במקום לומר ; ״זה פשוט לא עובד״
לומר לעצמי (לעצמך ) השכם והערב ולהריץ את הפסקול בראש כל היום
״אני עושה את התכנית כמו שצריך וזה אכן עובד״!המח שלך יעשה מה שאת מאמינה לו משדרת לו
ויעביר את הפקודה הלאה לגוף12/04/2019 בשעה 9:14 #128241אלמוני
לא פעילתחזרי לתוכנית מ-ע-כ-ש-י-ו!! העלייה היא כמו כדור שלג היא רק הולכת וגדלה, אל תוותרי לעצמך על כל העשייה שהשקעת ותמשיכי לצעוד בדרך לכיוון השמירה :אוהב:
12/04/2019 בשעה 9:14 #128242אלמוני
לא פעילאין דרך אחרת !!!
את חייבת לחזור,התחילי כבר בארוחה הבאה,
כנסי הרבה לפורום ,עני על השאלות של החברות,
את יודעת ומבינה את התוכנית מצויין,
את עוזרת לאחרים,עכשיו תעזרי לעצמך,
תכיני ארוחות למספר ימים,תכיני חינמיים,תעשי קניות נכונות,
אנחנו פה איתך, :אוהב:
12/04/2019 בשעה 9:14 #128243אלמוני
לא פעילתודה רבה רבה נסיכות!!
האמת היא שהכנסתן אותי קצת לפרופורציות.. החלטתי שאני חוזרת לקבוצה החל מתחילת הסמסטר!
ועד אז, לא יודעת מה יהיה..
מה שבטוח, בארוחה הבאה לא אחרוג! נקווה שגם בזו שאחריה.. ואולי גם אחריה? 😉
אני אתמקד בנתיים בבאה..
עזרתן לי מאוד בננות! אני שמחה שהעזתי לכתוב את מה שעובר עליי 🙂12/04/2019 בשעה 9:14 #128244אלמוני
לא פעילזה קשה בוודאות זה נכון זה לא תמיד קל ואנחנו נופלים אבל גם קמים! מי כמוך יודעת זאת הכי טוב?
קומי והמשיכי הלאה! לא לוותר את יכולה לעשות את זה! בהצלחה :אוהב:12/04/2019 בשעה 9:14 #128245אלמוני
לא פעילעמית יקרה את בסדר לכולןיש נפילות. חלי ממן מלמדת אותך להפנים שאת צריכה לאכול כל3 ושלא תישברי יש לך בונוס מנה מותרת.
זה לא פשוט לבד זה קורה לכולן שהן יוצאות מהשגרה לא מקפידות והקילוגמים שוב מטפסים עלינו.
גם לי זה קרה חשבתי שהבנתי את הרעיון ובחצי שנה של הפסקה עליתי כמעט 8 קילו. מיד נרשמתי לקבוצה שיהיה לי מסגרת כי אני החלטתי שלקיץ אני לא מגיעה עם הצמיגים. הכוח שקבוצה עם מדריכה נותן אין לו תחליף קבלתי שוב מוטיבציה והתארגנתי עם מצרכים מתאימים והתנעתי מחדש. אני מאמינה שאם זה באמת מפריעה לך אז אל תורי זה הזמן וזה עובד… וזה הכי חשוב שווה. ירדתי בחודש4קילו ולא מרגישה מסכנה.. ההיפך אני מרגישה שאני אוכלת מלא.
תתאפסי ותתחילי היום בשינוי לל ממחר. שיהיה בהצלחה12/04/2019 בשעה 9:14 #128246אלמוני
לא פעילמבינה ומזדהה ומשתפת בזה שלאחרונה עליתי ממשקל השמירה שלי. בעצם אני בעלייה גם כן בערך ממאי שנה שעברה לאחר שחזרתי מחו”ל קצר של שבוע אבל פשוט לא הצלחתי להתאפס על עצמי והתחלתי לעלות. עשיתי בדיוק את הטעות שאת עושה ונתתי לעצמי עוד שבוע ועוד יומיים חופש וכן הלאה והלאה.. עכשיו אני שוב לא בארץ לשבוע וקצת וכשאחזור אני חוזרת לתכנית.. נגמרו החופשים .. סביר להניח שעד שאחזור כבר אהיה בעשרה קילו רחוקה גם ממשקל היעד. אז אני מקווה שנוכל יחד להעיף את העשירייה הזו.
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.