לא נשקלתי שבוע וחצי מכיון שביום השקילה חגגתי יום הולדת … אני סקרנית לדעת מה קורה ! חחחחח היו ימים מדוייקים והיה יום שהוא ביום ההולדת שהשתדלתי ממש להיות מאורגנת אבל זה לא הצליח ב 100% (היתה לי ארוחה אחת עם הפרש של 5 שעות והבטן ממש התחילה לעבוד ! זה רק מראה מה זה הרגל …) אכלתי גם את המותרת וקצת מהעוגה, נהנתי ! זה מה שחשוב ולא חרגתי כל כך … תגידו לגבי ספורט, אני לא מצליחה להתמיד בעניין הזה מה עושים ? יש הצעות ? זה ממש יזרז את הירידה ?
כל הכבוד על הימים המדוייקים על אף החגיגות!!!! :מאושר:
לגבי הספורט תתחילי בהדרגה… 🙂
תחליטי שאת יוצאת לצעוד פעם פעמיים בשבוע…ולאט תעלי את המינון!!!!!! 🙂
הליכה/צעידה זה לא מכון כושר או משהו שמצריך התאמה לשעות…צעידה תלויה רק בך ולכן זה הכי קל והתחלה של פעילות! 🙂 כמו שאת שותה…מקפידה על ארוחות ואם אכלת בהפרש 5 שעות את קוראת לזה חריגה…כך עם הצעידה…תחליטי שאין ברירה זה חלק מהתהליך…תתחילי בקטן וכך תעלי…ד.א. מעבר לחשיבות שבספורט זה נותן זריקת מרץ ועושה טוב על הנשמה!!! :מאושר:
אני משתדלת להתחיל בצעידת בוקר מוקדמת…זה נותן אנדרנלין לכל היום!!! :מאושר:
בהצלחה!!!! :שמח1:
ושוב…המון מזל טוה ליום הולדתך!!! :אוהב:
שבת שלום :אוהב:
רחלי ו.
:אוהב: :אוהב: :אוהב:
כל הכבוד על הימים המוצלחיפ!!! ולא נורא אם חרגת קצת ביום הולדת…זה חגיגה אין מה לעשות :מאושר: :מאושר:
את מוזמנת להצטרף אלי למועדון הליכה וירטואלי!!!! תתחילי בקטנה…אפילו פעם או פעמיים בשבוע להליכה של חצי שעה ככה ולאט לאט כל פעם כשתמצאי את הזמן תלכי….
יומולדת הכי חשוב ועכשיו, כשעברת אותה, את יכולה לחזור לשיגרה המוכרת… :שמח2:
שיהיה המון המון מזל טוב, רק אושר, שמחה, אהבה ובריאות וכמובן כל שתאחלי לעצמך לו יהי!!!
:מאושר: :אוהב: :מאושר: :אוהב:
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות