חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לא נשקלתי שבוע וחצי מכיון שביום השקילה חגגתי יום הולדת … אני סקרנית לדעת מה קורה ! חחחחח היו ימים מדוייקים והיה יום שהוא ביום ההולדת שהשתדלתי ממש להיות מאורגנת אבל זה לא הצליח ב 100% (היתה לי ארוחה אחת עם הפרש של 5 שעות והבטן ממש התחילה לעבוד ! זה רק מראה מה זה הרגל …) אכלתי גם את המותרת וקצת מהעוגה, נהנתי ! זה מה שחשוב ולא חרגתי כל כך … תגידו לגבי ספורט, אני לא מצליחה להתמיד בעניין הזה מה עושים ? יש הצעות ? זה ממש יזרז את הירידה ?

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד על הימים המדוייקים על אף החגיגות!!!! :מאושר:
    לגבי הספורט תתחילי בהדרגה… 🙂
    תחליטי שאת יוצאת לצעוד פעם פעמיים בשבוע…ולאט תעלי את המינון!!!!!! 🙂
    הליכה/צעידה זה לא מכון כושר או משהו שמצריך התאמה לשעות…צעידה תלויה רק בך ולכן זה הכי קל והתחלה של פעילות! 🙂 כמו שאת שותה…מקפידה על ארוחות ואם אכלת בהפרש 5 שעות את קוראת לזה חריגה…כך עם הצעידה…תחליטי שאין ברירה זה חלק מהתהליך…תתחילי בקטן וכך תעלי…ד.א. מעבר לחשיבות שבספורט זה נותן זריקת מרץ ועושה טוב על הנשמה!!! :מאושר:
    אני משתדלת להתחיל בצעידת בוקר מוקדמת…זה נותן אנדרנלין לכל היום!!! :מאושר:
    בהצלחה!!!! :שמח1:
    ושוב…המון מזל טוה ליום הולדתך!!! :אוהב:
    שבת שלום :אוהב:
    רחלי ו.
    :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד על הימים המוצלחיפ!!! ולא נורא אם חרגת קצת ביום הולדת…זה חגיגה אין מה לעשות :מאושר: :מאושר:
    את מוזמנת להצטרף אלי למועדון הליכה וירטואלי!!!! תתחילי בקטנה…אפילו פעם או פעמיים בשבוע להליכה של חצי שעה ככה ולאט לאט כל פעם כשתמצאי את הזמן תלכי….

אלמוני
    לא פעיל

שחגגה ב 3/7 ולא גילתה לנו בזמן…
    מוטב מאוחר ואני מצטרפת לשלל הברכות בפורום

אלמוני
    לא פעיל

יומולדת הכי חשוב ועכשיו, כשעברת אותה, את יכולה לחזור לשיגרה המוכרת… :שמח2:
    שיהיה המון המון מזל טוב, רק אושר, שמחה, אהבה ובריאות וכמובן כל שתאחלי לעצמך לו יהי!!!
    :מאושר: :אוהב: :מאושר: :אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות