חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

די! אני מיואשת כבר… הקילוגרמים יורדים ויורדים (כבר 15 קילו) אבל זה כל כך איטי, ואני מרגישה כאילו שירדתי רק קילו..לא רואים עליי בכלל את השינוי וזה כל כך מתסכל!!

מילא, אם היו לי סיבות מוצדקות להשמנה החולנית שלי..לידות, ילדים, גיל מבוגר..אבל אני רק בת 24 ונראית 20 שנה יותר!!

נמאס כבר להסגר בבית בגלל שאין לי מה ללבוש..ושלא נדבר על כך שאני בכלל לא יוצאת כמו כל בני גילי..למועדונים וכאלה, כי אני לא מרגישה בנוח לרקוד…ומסביבי כל כך הרבה בנות שנראות טוב..והקנאה חוגגת..וזה לא נשלט…ונמאס כבר..

מטומטמת שכמותי, איך הבאתי את עצמי למקום כזה? 40 קילו בפחות משנה! מה נסגר איתי?

וגברים…גברים לא מעוניינים בשמנות.נקודה.סוף פסוק.

מתיש, מעייף,מוריד למטה…התהליך עוד כל כך ארוך…

סליחה אם עשיתי מצב רוח מגעיל למישהו..הייתי חייבת לפרוק ופה זה המקום הכי מתאים לכך..

אלמוני
    לא פעיל

לא להתייאש,הרזון יגיע ,עוד קצת סבלנות, עוד שבוע ועוד יום ,עם הרבה כח רצון,הרגע המיוחל יגיע ,יש בך את הכוחות, האמיני בעצמך, את יכולה, כשאת רוצה להכניס לפה משהו שאת לא צריכה דמייני עצמך במיני ובג'ינס .
    כל 5 קילו שאת מורידה קני לך משהו יפה, תאהבי את עצמך, את הכי בעולם,ואת תעשי זאת.
    בהצלחה!!!

אלמוני
    לא פעיל

הי מותק.
    וואי!!!!! ירדת כבר 15 ק”ג???? איזה הישג!!!

אני ממשמבינה את התיסכול מהירידות הקטונות, אך לאן אנו ממהרות????? הרי המטרה שלנו היא לשמור על ההשיגים שלנו ולא רק להגיע למשקל מסויים, אז לאן יש למהר, .
    אני בטוחה שאת כבר נראית הרבה יותר טוב, וגם אם לא רואים, אני בטוחה שאת רואה!!!! תחזקי את עצמך, תבטילי לעצמך עתיד טוב יותר, מה שהיה היה, אך יש לנו שליטה על מה שיהיה, בטח לגבי המשקל שלנו.
    תשתדלי לא להסתכל על אחרות…זה אף פעם לא מוסיף, בשום תחום, זה רק מרפה אותנו ועושה אותנו חלשות יותר,. התמקדי בדברים הטובים שבך. התמקדות זו תתן לך כוחות להמשיך.
    טוב מושך טוב.
    ודיכאון מושך דיכאון…

בהצלחה ושבת שלום יקירתי…

אלמוני
    לא פעיל

היי
    אני מזה מיזדהה איתך גם אני כימעט בגילך קצת פחות 22 אבל גם אני ליפני התוכנית היתי מרגישה בידיוק כמוך היתביישתי לצאת עם החברות שלי למועדון או סתם לשבת איפשהו במיוחד עם זה במיסעדה כי מה לעשות שמנות מיתביישות לאכול ליד אנשים ואני יכולה להגיד לך שאני עד עכשיו ירדתי 13 קילו ואני מרגישה הרבה יותר טוב יש לי ביטחון למרות שיש לי לרדת עוד 17 קילו
    אז אני בטוחה שאת גם עם ירדת עד עכשיו 15 שזה לא מעט וזה יפה מאוד יש לך ביטחון ואת מרגישה הרבה יותר טוב
    נו מה לעשות הקילוגרמים לא יורדים כל כך מהר כמו שעולים
    אבל אל תיתייאשי את עושה עבודה טובה ואת כבר באמצע הדרך
    למרות שעדיין את מרגישה ככה עוד מעט זה יעבור לך כשתוכלי לילבוש רק מה שבא לך ותהיה כוסית וכשכול הבנות שעכשיו את מקנאה בהן ימותו מיקנאה כשיראו אותך כי את תהיה הרבה יותר יפה ורזה מהן אז אין לך מה להיות בדיכאון תיתעודדי

אלמוני
    לא פעיל

בת-אל היקרה!כמה אני מבינה אותך,גם אני היתי שם ו הרבה פעמים במשך החיים שלי.תיסתכלי על כול הדרך שעשית והירידה היפה שלך,על תיתני לראש שלך שתביא אותך להרגיש לא טוב,כי את כן שווה,וטובה ו מקסימה,רק סבלנות….את יודעת אני טסה לארגנםינה וצילה בסוף ינואר,הוא בתוכנית שלי זה היה להוריד לפחות 12 קילו,וזה לא כול כך הולך כמו רציתי,אז מה,אני היכעס על אצמי??מה יוצא לי מי זה,אז הפיתרון זה להמשיך בתוכנית,ולאת,לאת הקילוגרמים יורדים.
    את יודעת אני היקרתי את בעלי עם מישקל עודף של 45 קילו ו הוא ראה את הנשמה שלי,את לא שווה ביגלל המישקל שלך,תעמיני לי.
    שהיה לך סוף שבוע מקסים!!!!!חיבוקים

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות