חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב,אני בדיכאוןןןן,מעל שנה אני שומרת בקנאות על ההשיגים שלי(פחות28 ק”ג)מאז החגים העלתי כ-2 ק”ג שמסרבים לרדת,למרות שאני מקפידה. יש לכן רעיונות?מה לעשות? אני ממש יואשת.
    ענתוש

אלמוני
    לא פעיל

שלום
    אני לא יודעת מה את עושה, אבל אם את רוצה עצה שלי
    תוצאי את החוברת ותקראי הכל
    שני תרשמי הכל מה שנכנס לפה
    תבדקי אם את עושה כפית והריון או כפית שטוחה
    ואז תראי שתחזרי לאט לאט למוטב חשוב מידי פעם לקרא את חוברת כי לפעמים אנחנו כבר עושים כמו תוכים
    ושוכחים
    אז בהצלחה רוסנה

אלמוני
    לא פעיל

אנחנו ממש באותו מצב… נכנסתי לשמירה והמשכתי לרדת עוד שלושה ק”ג,אני מאוד מקפידה על תוכנית מדוייקת. מאז הקיץ עליתי את ה-3 ק”ג שפשוט לא יורדים ממני.. אבל מה שאני יודעת זה שאני מרגישה מצויין עם עצמי,כל שבוע לפני שאני יוצאת לשקילה אני מסתכלת על עצמי במראה-אם אני אוהבת את מה שאני רואה אני הולכת בגישה של “לא מעניין אותי מה המשקל! העיקר ההרגשה האישית שלי..” את הרי לא מסתובבת עם צג שכתוב עליו את המשקל שלך.. את מסובבת עם ההרגשה שלך ועם איך שאת נראית (ואני בטוחה שאת נראית מצויין,לא סתם את בשמירה!). ואותו דבר להפך- אם אני מסתכלת במראה,לא אוהבת את מה שאני רואה,ועדיין רואה ירידה במשקל זה מבחינתי הינו הך-כי לא משנה אם ירדתי או עליתי במשקל,ברגע שאני לא אוהבת את איך שאני נראית-כלום לא שווה.
    אין לך בכלל מה להיות בדיכאון,אני בטוחה שה2 ק”ג האלה “יעופו” ממך ולא משנה כמה זמן זה יקח! תמשיכי להקפיד על תוכנית מדוייקת ונכונה וכמובן להגיע כל שבוע לקבוצה..
    אם יש שבוע מסויים שאני לא הולכת לקבוצה אני אוטומטית עולה במשקל! ככה זה אצלי! אולי משהו פסיכולוגי חח..
    אוהבת,ותמיד פה בשבילך!
    קורל.

אלמוני
    לא פעיל

היי…
    אני ממליצה בחום לערוך רישום יומי ולשלוח במייל למשרד או רישום שבועי ולהגיש למנחה.
    בנוסף, להציב מטרה…כגון: עד לתאריך X זהו הדד ליין להשיל את ה – 2 ק”ג שנוספו…
    שבוע קסום
    איה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות