ועם איזה ירקות שבא לך (ממבחר החינמיים כמובן :מאושר: )
אני שמה קישואים ופלפלים בכל מיני צבעים וחצילים ובצל ועגבניות וכרובית והאמת היא כשזה ככה אז אין צורך ביותר ממלח.
את יכולה גם לקחת את כל הירקות ולשים בשקית קוקי עם מטבל העשבים המדהים שמשה פרסם פה (הוא ממש הפך ללהיט אצלי בבית ואני מנסה לבשל איתו הכל :מאושר: ) למשך חצי שעה בערך יוצאים לך ירקות טעימים להפליא וחינמיים לגמרי!!!
תתפרעי עם מה שבא לך, תנסי ותבדקי מה טעים לך ואל תפחדי לגוון ולנסות דברים חדשים כי רק הגיוון הוא זה שעוזר לנו בהתמדה לאורך זמן!!
אני שמה את כל הירקות החינמים שבא לי (ולפעמים גם חצי בטטה כפחמימה) בתבנית
בקערה קטנה אני שמה- סויה, צילי, שום כתוש,מלח פלפל ופעם ב גם קצת מרק 10.
ועם מברשת סיליקון מורחת את כל הירקות היטב בבלילה.
מכניסה לתנור וזה פשוט יוצא מדהים!!!
:לשון:
בתאבון!!!