חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

עליי בכל אופן קצת קשה .. החורף מאוד מגביר את התיאבון לפחות ככה אני מרגישה ..
    אני אוכלת את אחת הארוחת וכבר אחרי שעה בא לי עוד אוכל .. לא שאני מתפתה ונוגעת אבל בכל זאת קשה להחזיק.
    גם את המים יותר קשה לשתות .. מעצבן!
    חושבת שהיום אכין לי דברים חינמיים שיהיו לי להשבוע .. כמו מרק כתום,כרובית בתנור.. אולי משהו עם חצילים כי יש בבית ..
    ולגבי השתייה אני יודעת שיש לויסוצקי תה ללא קפאין בכל מיני טעמים אז בטח אקנה אותו כדי שיהיה יותר קל לשתות :שמח1:

מה איתכן אהובות? יש לכן טיפים שעוזרים לכן לעבור את החורף בקלות? :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

האמת שגם לי לא פשוט..אני מכינה הרבה חינמיים, אני גם מרגישה שהחורף הגביר לי את התיאבון וזה יותר מאתגר לשלוט על זה…
    אני מנסה הרבה סוגים של תה וחליטות…קשה לי גם עם הפירות כי אני לא אוכלת פירות יבשים (זה פשוט לא טעים לי) ואני מוצאת את עצמי בחורף די על תפוחים וזה משעמם;(
    הבננות הרבה פעמים צריכות זמן להתבשל ואז יוצא שאני משהו כמו שבוע לא אכלת בננה..
    בקיץ אני פורחת עם הפירות כי אני באמת אוכלת את כל הסוגים!
    בנוסף ברגע שאני אוכלת הרבה ירקות הם מנפחים מן הסתם ..ואז אני מרגישה יותר כבדה ופחות קלילה …
    הטיפים שלי זה שתייה חמה מגוונת, והרבה תבשילי ירקות …אני כמובן אשמח לשמוע עוד!

אלמוני
    לא פעיל

תוסיפי לחורף שגם ככה יש עודף תיאבון את זה שאני לא עובדת כרגע… אוףף מתפללת שהשבוע יעבור בסדר.. מתחילה רישמית בראשון.. מקווה שיילך לי טוב.. אעדכן בהמשך השבוע..

אגב סתם שאלה- לגבי המרקים- כמה זמן מרק יכול להישמר? :לאבטוח:

אלמוני
    לא פעיל

אני מדייקת בהכל ולא יורדת במשקל, הזוי למדי, אני על תפריט 1500!
    עם זאת, אני מודה לאל על זה- שאני רוכשת כלים חדשים, והפרעת האכילה שלי נעלמה לאחר שנכנסתי לתוכנית, אבל משהו לא מסתדר לי עם הירידות האיטיות האלה, וזה מבאס!
    אני מקווה שההרגשה שלי תשתפר בהמשך.
    לגבי החורף אני מאוד אוהבת את החורף, ובנוגע לאוכל אני לא סובלת מרקים, לכן אני שותה מים חמים או מים עם נענע.
    לגבי הפירות כמו שציינה טאיוש, צריך לשים את הבננה והאבוקדו עם תפוחים בשקית סגורה וזה מבשיל תוך יומיים שלושה, זה מה שאני עושה כל שבוע וזה באמת עובד :אוהב: :שמח1:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות