חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי,
    אני חדשה בפורום – וכבר 7 חודשים בתכנית… אבל מזה מס' חודשים שאני תקועה במשקל (קצת עולה, קצת יורדת, קצת נשארת…).
    כל שבוע אחרי המפגש אני מתחילה עם אנרגיות מחודשות, והן הולכות לאיבוד עם הפיתוי הראשון שאני נתקלת בו… ואם כבר החזקתי יפה עד סוף השבוע, אז השהיה בבית, המתוקים שמסביב או אפילו סתם יציאה עם חברים הן כולן סיבות למסיבות…ואני מאבדת שליטה.
    כמובן שאני יכולה למצוא עוד מיליון גורמים ש”הביאו” אותי לנפילות הקטנות… אך אני יודעת שזה תלוי בי… אני פשוט לא מצליחה להביא את עצמי למצב שאני חזקה מספיק להגיד לא. ולא כי אני לא חזקה, אלא כי אני אומרת לעצמי, “טוב, זה רק זה… טוב זו חתיכה קטנה” וכל מה שכולנו מכירים. אני גם עושה ספורט 3-4 פעמים בשבוע אז יותר קל לי לתת לעצמי הנחות על חשבון הספורט. משהו במטרה ובצורת המחשבה שלי מתפספס…
    אני אשמח לטיפים ועצות להתמודדויות של אנשים כאן עם מצבים קשים. איך שורדים משבוע לשבוע ודואגים להישאר ממוקדים.
    תודה, לילה טוב, ובהצלחה לכולם!

אלמוני
    לא פעיל

אני מקפיצה את ההודעה שלך לראש העמוד ומקוה שמשתתפות בעלות ניסיון יתרמו טיפים משלהן.
    “אין יצר הרע שולט, אלא במה שעיניו רואות” – פסח בפתח וזה זמן מעולה לניקוי מדפים והרחקת אוייבים לא רצויים מרדיוס הראיה שלנו.
    לא תמיד אנחנו חזקים מספיק להגיד “לא”, אז איך אומרים בצחוק מהעבודה “בואו נעיף אותם”.
    הספורט שאת עושה זה נהדר אבל אם את נופלת אחר כך על “חתיכה קטנה” פשוט כאב לב…
    תזכרי כשהגלים חזקים – החזקים מתגלים.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות