חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בתקופה איומה. כבר ירדתי יפה-ופתאום-בולמוסים ואכילות מטורפות. וככה זה נמשך כמה ימים-ואז הייתי מתאפסת חוזרת לשמור-ככה כבר כמה חודשים-ואני ביו-יו נוראי-יורדת 4 קילו-ועולה אותם תוך שבוע-. ושוב שומרת-יורדת לאט לאט-ושוב מעלה אותם בטיל. עכשיו אני כבר שבוע + שאני כל הזמן אוכלת ואוכלת-שטויות ועוד שטויות ומתוקים ובצקים-וכל מה שלא בתפריט. ואני מרגישה איבוד שליטה לגמרי. והתוצאות כבר נראות לעין!! וזה מבהיל אותי-אך לא גורם לי להפסיק לאכול!!
    כל יום מתחילה בארוחת בוקר מהתפריט-אך נשברת ומתחילה לזלול.
    אז איך ומאיפה לוקחים את הכוחות וחוזרים שוב לזה-בלי לאבד שליטה?????

אלמוני
    לא פעיל

גם אני בזמן האחרון כמו יויו. כבר הצלחתי לרדת 8 וחצי ק”ג ועליתי אותם בחודשיים חזרה. בשבועים האחרונים ירדתי יפה והשבוע עליתי עוד פעם 800 גרם במשקל.
    פשוט אסור להתייאש, צריך להמשיך ובסוף גם אנחנו נגיע לארץ הרזון.
    ומנסיון קודם זה מקום קסום ונפלא.

אלמוני
    לא פעיל

היי איילת….
    שאלת את שאלת השאלות..:)) מניסיון שלי ושל אחרים למדנו שהכי טוב זה לעשות ריסט בדיוק כמו למחשב. מוחקים את כל ההרגלים, הדפוסים, האמונות של העבר ומתחילים מחדש. כאילו בזה הרגע ראית בפעם הראשונה את התוכנית. דבר נוסף שעוזר לי הוא להחליט מראש מה אני עומדת לאכול יום יום ואלו הדברים היחידים שנכנסים לפי. אין להביט ימינה ושמאלה ואין לפזול אפילו לעבר מזון אחר..למשל…מחר כשאקום בבוקר אוכל שתי פרוסות עם 3 כפות גבינה וסלט ירקות. אז בבוקר כשאני קמה אני כבר רגועה ולא צריכה להתחיל לריב עם עצמי מה לאכול כי זה כבר ידוע…וכדומה.
    בנוסף, לא הבנתי אם את בקבוצה או לא…אבל אם כן..תבקשי עזרה…מהקבוצה..:))
    בהצלחה, אנחנו פה

אלמוני
    לא פעיל

מה שלדעתי מאוד עוזר, זה לרשום, ברגע שאת רושמת מה אכלת בכל ארוחה, או ברגע שאת יודעת שאת צריכה לרשום מה שאת מכניסה לפה. את יותר שקולה וחושבת פעמיים. תנסי לרשום אולי יזה יעזור.
    חוץ מיזה הרבה מיים, כל פעם שיש לך יצר עז להכניס משהו לפה שלא קשור, תשתי מיים.
    מקווה שזה עוזר
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

ביום שנפסיק לחשוב כמה קשה נמצא את כל הכוחות הטמונים בנו !!
    ביום שנפסיק להתעסק ב..למה אני נופלת .. נמצא את .. איך אני מתמודדת ..!!
    הצעתי אלייך לנצל את הפורום ולהתחיל להתחייב אלינו בדיווח יומי .. מה אכלת … כל יום נתמוך .. נעזור .. ונעודד !!
    חלי ממן

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות