חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני יודעת שספורט יכול לעזור לירידות יפות יותר אבל אני באמת עצלנית ואין לי כוח להתחיל להתאמן.
    איך מגיעים למצב שמתאמנים מתוך כיף ולא מתוך הכרח?
    אני לא רוצה להירשם לחדר כושר, ואני אוהבת הליכות רק בים לא בשכונה, אבל לא אוהבת ללכת עם עצמי אני צריכה פרטנר ולא תמיד זה מסתדר.. אין לי בעיה לעשות ספורט בבית, מצאתי מלא שיעורי ספורט באנגלית ביוטיוב שהם אחלה לגמרי…
    אבל…
    פשוט עצלנית מידי כדי להתחיל להתאמן, אני מרגישה שאם אעשה ספורט בכוח אני פשוט אתייאש ולא אהנה ואפסיק להתאמן ..
    יש לכן אולי רעיונות לספורט שהוא לא אירובי שמעלה דופק ולהזיע וכאלה? חחח אני יודעת שזו שאלה מוזרה, אבל לפחות בתור התחלה אולי אתחיל לעשות תרגילים כמו כפיפות בטן וכאלה? אני אתחיל להתרגל לעניין הספורט ואז אתחיל עם אירובי… יעזור בכלל?
    אוף מתסכל העניין של הספורט..
    מה אתן מייעצות לי לעשות? :לאבטוח: :לאבטוח:

אלמוני
    לא פעיל

היי מה נשמע?
    יכולה לומר לך על עצמי: אם אני עושה ספורט כל אחד יכול- באמת. הייתי עצלנית פעם, הלכתי רק עד המקרר חח וחזרה
    תמיד חניתי קרוב לעבודה או לבית כדי ללכת מטר ברגל
    שנתיים שאני עושה ספורט וזו הרגשה נפלאה: שאני לא עושה אני עייפה יותר באמת

היום אני הולכת 8.2 ק”מ + אימון (הכל בבית) אימון בטן מחטב (אם תרצי אשלח לינק ). אימון ממש כיף וריצה ..
    התחלתי בקטנה (עם 36 ק”ג יותר): בתהחלה חמש דקות במהירות נמוכה..כל יום העלתי חמש דקות והגדלתי מהירות עד שהיום אני עושה 8.2 בשעה (והולכת שעה שלמה אז זה8.2 ק”מ)
    בהתחלה הזעתי המון, היו רגעים שהתעייפית מאוד אבל לא וויתרתי, המשכתי …ונכנסתי לכושר מהר מאוד
    הכל אפשרי אם רוצים.
    רק חשוב מאוד להתמיד

בהצלחההה :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

פשוט מתחילים, גם אם לא נהנים. זה בא בתקופות – יש ימים שבהם ממש בא לי לצאת לריצה (אחרי שנתיים של אימונים, ממש לא התחלתי ככה), ויש ימים שזה הדבר האחרון שאני רוצה ואני חייבת להכריח את עצמי לקום מהספה הנוחה שלי ולצאת.
    אפילו 10 דקות בכל יום של אימון – ולהגדיל.
    ממליצה להוריד אפליקצייה בשם “7 דקות” ולשלב אותה במסגרת האימונים שלך. מדובר באימון קליל שאמור להתרחש כ-7 דקות לאדם בכושר טוב.
    (בפועל אני כושר טוב ויכולה להתקע על התרגילים הקשים עד 15 דקות :לשון: )
    תוסיפי את זה לתכנון היומי שלך, תוסיפי ליומן שלך (כתוב ביומן שלי במחשב בכל יום – אחרי כל שאר תכנון היום שלי – כמות מסויימת של זמן שאשקיע באותו היום לספורט), מה שיעזור לך להתמיד.
    בהצלחה! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

קראתי מה כתבת ואני בטוחה שתצליחי. אני עשיתי מעבר מאפס ספורט להרמת משקולות וכושר שיא שגם אנשים שמעולם לא היו בעודף משקל היו מופתעים ממנו. לקח לי המוןןןןןןןן זמן להוציא את עצמי מחוסר מעש ולהתחל בעשייה. זה החלק הכי קשה, משם זה באמת הרבה יותר קל וזה בדיוק השלב שאת נמצאת בו… אבל מזל שאת מחוננת ומתייעצת

שנ הסנט שלי:

1. תפיסתית לא “לעשות ספורט”/”אימון” אלא פשוט לזוז ולנוע בזמן עם עצמך.
    בתור התחלה צאי להליכה של חצי שעה עד שעה עם אוזניות ועם פלייליסט שאת אוהבת ביוטיוב (לא חובה להכין מראש, כן כדאי לכוון לשירים קצביים! גם תהני יותר וגם באופן טבעי הקצב של ההליכה יהיה מהיר יותר). לא להלחיץ את עצמך שאת חייבת להתאמן, רק להנות. תסתכלי על זה כזמן איכות שלך לשחרר מתחים ולהזיז את הגוף. זה חשוב לעיתים יותר מאימון. עם הזמן נסי להנות הליכה עצימה יותר יחד עם המוזיקה בעוד שבוע-שבועיים כשתחזרי מההליכה מאמינה שיתחשק לך לשלב קצת תרגילי כח או להעצים את ההליכות עוד.

2. להצטרף לקבוצה.
    בתור אחת שהתאמנה 6 פעמים אימונים אינטנסיביים וכשיצאה מקבוצה התקשתה להתמיד באימון בשבוע…לקבוצה יש כח אדיר. אתה מבין שלכולם זה קשה, אתה מתקדם ומקבל פרגונים, יש לך דוגמאות חיוביות ואתה רוצה להשתפר, מעט תחרותיות, אתה יותר מחוייב לצאת מהבית, זה הופך לזמן איכות בשבילך. את יכולה בתור התחלה להצטרף לקבותות כושר של חלי ממן ככה כולן יהיו יותר בראש שלך ומבינות מאיפה את מגיעה. יש אפשרות להצטרף לקבוצות כושר גם אם את לא בקבוצה של חלי לדעתי.

לדעתי הכי חשוב להצטרף לקבוצה..תתחילי במקביל להליכות עם עצמך (שאני מאימינה שיעשו לך טוב מאוד נפשית) לחשוב מה מתאים לך ומה החלום שלך (לרוץ? להרים משקולות? לשחות? יוגה?) כי ללכת לקבוצה של קרוספיט לדוגמא יכול להרגיש לך קשה מידי ולעשות את האפקט ההפוך.

בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

אחד הדברים שהכי מרתיעים אנשים שלא עוסקים בפעילות גופנית זה ההתחלה …
    בגלל זה חשוב להתחיל בהדרגה!
    יש היום מלא אימונים מעולים גם בעברית ביוטיוב …
    את יכולה להתחיל מאתגר הפלאנק… כל יום מוסיפים עוד כמה שניות וזה בנוי בהדרגה…
    את לא חייבת להתחיל מאירובי…
    את יכולה גם לשלב הליכה בשכונה של רבע שעה וכל פעם להעלות את הזמן…
    את יכולה להצטרף לקבוצות שזה נותן כוח 😉
    אני אישית בונה לעצמי את כל האימונים שלי אבל הרבה פעמים צריך גם מישהו שימשוך אותך קדימה, אבל לקבוע עם חברה להליכה :אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות