חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

השאלה הכי מטרידה אותי. נשנושים ? כל היום אני בתוכנית והולך לי טוב, אבל אין יום בלי נשנושים לפעמים זה רק פיס ולפעמים יותר , רוצה עצות למי שהיתה אותה בעיה והתגבר עליה

אלמוני
    לא פעיל

האמת היא שאין לי בעיה כזו בכלל. אני אוכלת לפי תפריט 1200 והוא בעצמו כבד לי מדי. אני ממש מכריחה את עצמי לאכול, אז ממש אין לי מקום לנשנושים ואין המנה המותרת אני אוכלת בכח.

בכל מקרה, בנוגע לנשנושים, את קודם כל צריכה להבין את המקור שלהם. כלומר, את מנשנשת כי את רעבה? או מנשנשת כי משעמם לך?
    אם את רעבה, העשירי את ארוחותייך בירקות והקפידי על שתייה מספקת.
    אם משעמם לך, החליטי שאת לא אוכלת בין הארוחות, שתי כוס מים, שימי מסטיק בפה ומצאי לך תעסוקה שהיא לא אוכל.

בסופו של דבר, כמו בהתחלתו, הכל עניין של כח רצון.

ובמקום לנשנש, זכרי שיש לך מנה מותרת שמגיע לה כבוד ראוי שהוא מעבר לבמבה פה וביס מעוגה שם.

אלמוני
    לא פעיל

אמי, אני כל כך מבינה אותך,אך את חייבת להיות חזקה וללמוד להתאפק ,אני הייתי חולת נישנושים לפי הקבוצה וגם היום על אף שאני מתאפקת זה קשה. אך מצאתי פתרון שעליי עובד מצויין אני פשוט מכינה לי ירקות בכל מיני צורות ומנשנשת אותם וזה פשוט עובד משביע וגורם לי להתרחק מדברים אסורים ונגיד עם בא לי משהו מתוק אני מגרדת גזר שמה קינמון ושקית אחת של ממתיק ואוכלת וזה משביע ומעלים את התחושה של הרצון למתוק. מקווה שזה יועיל גם לך

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות