חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולן!
    צריכה קצת עידוד והמלצות…
    אתמול אכלתי מלא שטויות מיותרות.. וקמתי היום בבוקר ואמרתי לא נורא נחזור לשגרה, ועבר ממש סבבה ארוחת בוקר וצהריים הכנתי לעצמי אוכל בריא וממש סבבה, אבל אז הרגשתי רעבה שוב (שזה ממש לא היה רעב אלא שיעמום!!!!!) ואכלתי עוד ארוחת צהריים בדיוק כמו שאכלתי רק שעתיים לפני!!!! מאוכזבת מעצמי ברמות, וגם זה מסוג הדברים שרק נותנים לי סיפתח לשבור את הכל, ברמה שרציתי משהו מרענן וכמעט ירדתי לקיוסק לקנות לעצמי גלידה כי אמרתי גם ככה כבר יש לי חרא של יומיים…. אבל בסוף הכנתי לי קפה קר ואכלתי פרי… עדיין אני ממש מתוסכלת מרגישה שזה נמשך ונמשך ומתוסכלת ברמות.
    בעיקר לא יודעת איך להמשיך מכאן, מחר ממשיכים כרגיל לפי התפריט המסודר, אבל היום מה?אחרי שאכלתי ללא שליטה.. לא יודעת איך להמשיך להתנהל מבחינת תזונה היום… אשמח לשיתופים איך אתן הייתן מתמודדות?

אלמוני
    לא פעיל

אוכלים את כל הארוחות שפספסת בהפרשים של שעה וחצי עד 3 שעות, וכמו ששמעתי שמנחה אחת אומרת “נחנקים מזה”. חוזרים מיד לשגרה ולא מתחילים קיזוזים שרק יובילו אותך לנפילות..
    בהצלחה :אוהב:

גלית
    משתתף

מצטרפת לדברי ניקו
    אני מכירה את הימים האלה שדבר גורר דבר פשוט לא מצליחים לקום…
    צריך להחליט בראש מה שהיה היה, מה שיהיה יהיה מוצלח!!!
    מייד להתחיל מחדש לעשות הכי טוב שיכולה לפי התפריט עפ”י האפשרויות הזמינות עבורך באותו מקום (בית, בחוץ, במלון, בחג וכו).
    תשתי הרבה מים / קולה זירו / סוכריות ומסטיקים ללא סוכר / ארטיק קרח חינמי
    אל תתעסקי במה שהיה תתמקדי במה שיהיה!!!

המון בהצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

כמו שכתבו לך, אין מה לאכול את עצמך על מה שהיה..
    ממשיכה כרגיל ומתמקדת בלתכנן ולהיות מודעת למה שאת מכניסה לפה.
    ברגע שאת מרגישה רעב – תבדקי אם זה רעב, תשתי 2 כוסות מים ואולי זה צמא,
    ואם עדיין רעבה אחרי ארוחת צהריים, תכיני לך סלט חינמי, מרק ירקות חינמי..
    לפני כמה ימים הייתי רעבה בשעה 16 אחרי שאכלתי כבר צהריים, אז פשוט לקחתי כרובית, שמתי בסיר,
    לקחתי גזר, ושמתי קצת אבקת מרק תירס לייט, מעכתי הכול בסיר כשהיה רך, ויצא לי כמו פירה טעים..
    אכלתי וממש סגר לי את הפינה..

אלמוני
    לא פעיל

פשוט תמשיכי הלאה!
    מה שהיה היה!
    לא לקזז זה מאוד חשוב…ולהמשיך לפי התפריט :אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות