היי! אשמח לעזרה, אני פחות בעניין הטבעולייטים למיניהם
אשמח לדעת איך אני יכולה לבדוק האם מוצר מתאים לתפריט וכמה ממנו.
מצרפת תמונה (מבושל בדר”כ ברוטב עגבניות בתוספת סקיני פסטה לדוגמא)
האם ניתן לאכול ממנו כתחליף לשניצל טבעולייט?
תודה רבה! :מבולבל:
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות