חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי..אני עובדת מ9 בבוקר עד 7 בערב בערך כל יום ואני ממש ממש רוצה לאכול נכון ולהרזות….רציתי לדעת איך אפשר לכוון את הדיאטה,האכילה הנכוכנה לפי העבודה שלי שבאמת אוכל לראות תוצאות…?

אלמוני
    לא פעיל

דבר ראשון להגיע עם אוכל מהבית. ברגע שיהיה לך אוכל מהבית גם בפחות תתפתי לאכול דברים בעבודה. וכמובן לשתות הרבה.

קחי איתך את מנת הביניים של הבוקר, מנת הביניים של אחה”צ וגם את ארוחת הערב איתך ושמרי את הארוחה החמה של הצהריים לכשתחזרי הביתה (דבר שאני בדרך כלל עושה). כמובן שאת יכולה במקום זה לקחת איתך את כל שלושת מנות הביניים ולשמור את ארוחת הצהריים והערב לכשתחזרי הביתה.

בנוסף תמיד אפשר להכין קופסא עם אוכל לארוחת צהריים בהנחה שיש לך מקום לאחסן אותה ולחמם במהלך היום.

עדיף להמנע מחדרי האוכל/קפיטריות בעבודה בגלל שלרוב הם מטביעים את האוכל בשמן.

הכי חשוב! להזכיר לעצמך כל יום למה את עוברת את התהליך ולשאוב מזה כוחות.

המון בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

היי סאלי,
    אורח חיים בריא הוא גם כחלק ממי שעובד גם הרבה שעות עבודה. כרגע אני בחופשת לידה, אך לפני ההריון הייתי עובד שעות דומות לשלך מ8:00 בבוקר ועד אחריי 18:00. השאלה איפה את עובדת? את עובדת במשרד או עבודת שטח? אם יש לך אפשרות למיקרוגל את פשוט יכולה להכין לך אוכל בערב ולקחת איתך לעבודה ולחמם. את ארוחת הבוקר תאכלי בבית (מותר עד שעה אחריי הקימה) ביניים, צהריים ושוב ביניים תאכלי בעבודה. תכיני לעצמך כריכים ופירות כמו מנדרינה וכולי. יש לחם קל או פיתה אליס את יכולה גם חטיף פיטנס ועוד הרבה מחליפים לביניים. ארוחת ערב את בהחלט יכולה לאכול בבית וגם א. לילה. אם את עובדת בחוץ או שאת רוצה לאכול בחוץ כי לא הזדמן לך להכין בבית את יכולה לאכול סלט בארומה.
    שיהיה המון בהצלחה!!!

אלמוני
    לא פעיל

אין שום בעיה לעשות דיאטה בזמן העבודה ורובנו גם עושים את זה, העניין הוא רק שינוי הגישה. תאמיני בעצמך שאת יכולה וזה מה שאת רוצה וכך לא תתפתי לכל מיני שטויות בעבודה.
    בקשר לאוכל עצמו, אני אוכלת בעבודה כרגיל ומכינה הכל מראש. קחי לך בנוסף מלאי של ירקות חינמיים שניתן יהיה לנשנש (לי זה עזר בעיקר בהתחלה כשהיה לי צורך בזה, עכשיו כשכבר התרגלתי לתפריט שמתי לב שאני לא אוכלת אותם בכלל), סוכריות ומסטיקים למקרה שתרצי משהו מתוק ובקבוק של ד.קולה או משהו בסגנון גם למקרה שבא לך משהו מתוק אחרי האוכל (לי זה עוזר לפעמים אחרי ארוחת צהריים כשיש לי ממש צורך למשהו מתוק).
    מעבר לזה, תכיני לך מראש קופסא של ארוחת צהריים חמה (אני לא הייתי מוותרת ומחליפה ארוחות כי לטעמי ארוחה חמה הרבה יותר ממלאת ומשביעה מארוחה קרה) עם הרבה ירקות בצד (אפשר מוקפצים או סלט קטן) ותראי שהיום עובר ממש בקלות כשמתארגנים נכון.
    שיהיה המון המון בהצלחה, אני מאמינה שאם רק תרצי, תצליחי!!! :מאושר:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות