חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #205034
    אלמוני
    לא פעיל

    אני לא מוותר על הקפה שלי בבוקר עם כפית סוכר (לא מוכנה לעבור לתחליפים).
    איך מתייחסים לכפית הסוכר הזאת? לאיזו קטגוריה היא שייכת? (שומן? פחממות?)

    #205037
    אלמוני
    לא פעיל

    אבל אני מציעה לך להתחיל להוריד בהדרגה, בכל יום לשים טיפה פחות סוכר, ותוך מספר שבועות אפשר להיגמל מזה לחלוטין בלי להרגיש שמשהו חסר.
    אני עברתי מסוכרזית (שמתוקה כמו שתי כפיות סוכר) לסוכרזית קטנה יותר משם לכפית של סוכר, ולאט לאט הורדתי את כמות הסוכר לחלוטין, משהו כמו חודש של הפחתה הדרגתית והיום לא מרגישה צורך להוסיף סוכר לקפה בכלל!
    (אפשר לעשות את אותו תהליך עם סוכרזית באבקה)

    #205038
    אלמוני
    לא פעיל

    יש סוכרזית שממש אבל ממש אין לה טעם לוואי והיא מתוקה כמו הסוכר.
    זה נקרא סוכרין. קופסת פלסטיק בצבע לבן עם סגול.
    ניתן להשיג בסניפי ניו-פארם שבמשביר החדש לצרכן.
    זה מעולה. ונותן אותו אפקט כמו סוכר. נסה ותראה.
    :מאושר:

    #205039
    אלמוני
    לא פעיל

    ובגדול באותה גישה כמוך – נגד ממתיקים מלאכותיים (בגלל זה אני גם נמנעת מלהכין כל מיני מתכונים שיש פה באתר שמשתמשים בתחליפים)

    אז מה עשיתי בקפה – האמת שכל פעם הורדתי קצת את כמות הסוכר, משתי כפיות עברתי לכפית, ואז חצי כפית עד שהיום, אני שותה בלי סוכר בכלל!! והאמת, זה לא כזה נורא!

    לא לשכוח שקפה זה טעם נרכש (אני עד הצבא לא יכלתי בכלל להכניס קפה לפה) . אז זה אפשרי להתרגל אליו ללא הסוכר רק צריך לעשות זאת בהדרגה.

    #205041
    אלמוני
    לא פעיל

    חבל שיהיו לך עליות בגלל סוכר.. זה לא שווה את זה… יש סטיוויה ללא טעם לוואי

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות