אבל אני מציעה לך להתחיל להוריד בהדרגה, בכל יום לשים טיפה פחות סוכר, ותוך מספר שבועות אפשר להיגמל מזה לחלוטין בלי להרגיש שמשהו חסר.
אני עברתי מסוכרזית (שמתוקה כמו שתי כפיות סוכר) לסוכרזית קטנה יותר משם לכפית של סוכר, ולאט לאט הורדתי את כמות הסוכר לחלוטין, משהו כמו חודש של הפחתה הדרגתית והיום לא מרגישה צורך להוסיף סוכר לקפה בכלל!
(אפשר לעשות את אותו תהליך עם סוכרזית באבקה)
יש סוכרזית שממש אבל ממש אין לה טעם לוואי והיא מתוקה כמו הסוכר.
זה נקרא סוכרין. קופסת פלסטיק בצבע לבן עם סגול.
ניתן להשיג בסניפי ניו-פארם שבמשביר החדש לצרכן.
זה מעולה. ונותן אותו אפקט כמו סוכר. נסה ותראה.
:מאושר:
ובגדול באותה גישה כמוך – נגד ממתיקים מלאכותיים (בגלל זה אני גם נמנעת מלהכין כל מיני מתכונים שיש פה באתר שמשתמשים בתחליפים)
אז מה עשיתי בקפה – האמת שכל פעם הורדתי קצת את כמות הסוכר, משתי כפיות עברתי לכפית, ואז חצי כפית עד שהיום, אני שותה בלי סוכר בכלל!! והאמת, זה לא כזה נורא!
לא לשכוח שקפה זה טעם נרכש (אני עד הצבא לא יכלתי בכלל להכניס קפה לפה) . אז זה אפשרי להתרגל אליו ללא הסוכר רק צריך לעשות זאת בהדרגה.