חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

התחלתי תוכנית לפני שנה וירדתי עד חודש ספט' 17 ק”ג והייתי מאוד קרובה למשקל שמירה.
    הפסקתי ללכת לקבוצה בגלל שהייתי בתקופה מאוד לחוצה.
    תוך 4 חודשים האלה עליתי כמעת 10 ק”ג. ואני ממש בדיכאון, אני איבדתי שליטה על עצמי.
    אני מתביישת לחזור לקבוצה שלי איפה שהייתי. ועוד יותר מתביישת שעליתי 10 ק”ג!!!
    :עצוב: :עצוב: :עצוב: :עצוב: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

אני מזדהה איתך מאוד, גם אני לפני שנה הייתי בקבוצה וירדתי 10 קילו, הפסקתי להגיע והעליתי כפול ממה שהורדתי, כל הזמן עברו בי מחשבות של לחזור לתוכנית אך התביישתי לחזור אחרי כל מה שעברתי אבל עשיתי חשבון נפש עם עצמי והבנתי שיש לי בעיה רצינית-יש לי את מחלת השמנת

וזה ממש ככה כמו מחלה שברגע שמזניחים את ה”טיפול” מעלים במשקל וכל העבודה הקשה יורדת לטימיון

בכל מקרה חזרתי לקבוצה ושמחתי שכך היה כי כמוני שהיו וחזרו היו לפחות עוד חמישה נשים-ומאז ירדתי כבר 6 קילו ואין הרגשה יותר טובה מזו,,,

העצה שלי בשבילך היא להניח לכל ההתלבטויות והפחדים בצד, איזרי כוחות ותחזרי לתוכנית!

אלמוני
    לא פעיל

במקורות כתוב “דע את מקומך” זאת אומרת בן אדם צריך לדעת שהוא לא צדיק ויש לו נפש בהמית שמנסה להפיל אותו.
    את לא מושלמת וזה בסדר כי ככה נבראת
    את יכולה ללחוץ יד ליצר הרע ולתת לו להפיל אותך. לעומת זאת את יכולה לבחור לנצח מצד הקדושה ולעשות את מה שנכון לעשות, שזה לחזור לקבוצה לך ולהמשיך בתוכנית. ברור שזה קשה בטירוף אבל מה עדיף?
    תעשי את ההחלטות שלך עם הראש, לא עם הרגש. כשהמוח יהיה שליט על הלב אז תנצחי!
    יאללה שיהיה בהצלחה, תתחילי מעשיו

אלמוני
    לא פעיל

אין ספק שחבל שהפסקת את המפגשים ועוד יותר חבל שעלית במשקל, אולם אין לבכות על חלב שנשפך חשוב להתנער ולחזור לתוכנית במלוא הכח עם ראש מורם וגב זקוף להתחלה חדשה
    רצופה בהצלחות….. :אוהב: :שמח1: :שמח1:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות