חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב בנות, אתן לא מבינות אני כל כך מתוסכלת שכל שבוע אני נופלת על אותו דבר ולא מצליחה למצוא לכך פתרון.
    אני חוזרת מהקבוצה בימי שני, מאושרת, מלאת כוחות, עם מוטיבציה אדירה לשבוע חדש. יום שלישי עובר מדהים, רביעי אחלה וביום חמישי בבוקר הכל טוב בשעות הצהריים אני מתחילה לשמוע קולות מהמקרר ומנסה להתעסק בדברים אחרים אך לא מצליחה. הצורך במתוק חזק ממני. השבוע לקחתי שוקולד ואז החלו הייסורי מצפון אז אמרתי אוקיי בואו נעשה את זה ארוחה מותרת.אז הוספתי עוד קצת והפכתי את זה למותרת. והרגשתי מאוד טוב כי חלפו הייסורי מצפון. שישי עבר טוב, שבת גם וביום ראשון פשוט זוועה. נשנשתי כמה דברים אסורים.

ככה זה כל שבוע. פשוט בא לי לבכות! למה אני לא מצליחה להתגבר על זה לעזאזל?
    אני הולכת היום לקבוצה בהרגשה זוועתית. אני יודעת שאני כל כך אתאכזב מעצמי.
    אני פשוט מרגישה שכבר אין לי כוחות. ותבינו-אני רק חודשיים בתכנית!

אלמוני
    לא פעיל

היי עגלגלה..
    אני מציעה שתעשי פעם בשבוע, עדיף ביום קבוע, מנה מותרת מתוקה ועשירה כמו ופל בלגי, עוגת גבינה פירורים שווה..משהו באמת מספק ומתוק.
    אני באמת מכורה למתוק ויש לי פינוק יומי-אנרג'י בטעם שוקולד שאני אוכלת אותו פעם ביום באחת הארוחות כשיש פחמימה..
    זה מרגיע אותי ואני לא מפתחת כל כך הרבה חסך למתוק..
    גם פירות יבשים עוזרים: תאנה יבשה, אננס יבש, תמר (כשיש פרי בתפריט).
    והנפילות, תשכחי מהן. אני בשבוע הראשון ומה זה נפלתי, התרסקתי… וקמתי למחרת כאילו לא היה ולא נברא.
    אז תתעודדי, החוכמה לדעת לקום בזמן והזמן הוא עכשיו.
    מה נתן לך כוחות בהתחלה שחסר לך עכשיו? אולי את לא משקיעה יותר בארוחות ולכן נמאס לך? תחשבי על זה ובהצלחה בשקילה (מקווה שאולי עוד תהיה לך הפתעה טובה:)
    תעדכני!

lee maman
    מנהל בפורום

אני קוראת ממה שכתבת שהקושי היה בעיקר ביום חמישי בצהריים וביום ראשון.
    אז כל הכבוד לך שאת מתאפקת 5 ימים בשבוע.

אנא היערכי לקושי הנקודתי הזה.
    את המנה מותרת תקבעי שתאכלי ביום ראשון(כנראה ששם נגמר המצבר
    לפני השקילה למחרת)
    וביום חמישי תערכי בהתאם עם סוכריות על מקל של מאסט,מסטיקים,מעדן קפוא דיאט(כמו גלידה),זלי ללא סוכר,
    הרבה מקלות של גזרים ועוד.תדאגי למזער נזקים וליפול לפחות על אוכל דל בקלוריות וסוכר.(עוד סוכריות או עוד פרוסה עם ריבה למשל)
    הצורך במתוק הוא לא בהכרח גופני כי אם לעיתים נפשי.

אין שום צורך בעולם שחזק ממך!!
    את האדון היחיד לגופך!
    את השולטת בצרכים שלך!!
    אז, חסלי את הייאוש יקירתי,ופני הרבה מקום להיערך עם תחמושת מתאימה לזמנים קשים.
    בהצלחה השבוע.מיכל.

אלמוני
    לא פעיל

אני מאוד מבינה אותך ומרגישה כמוך.
    קודם כל כל הכבוד שאת עוברת יפה את רוב השבוע ובמיוחד את הסוף שבוע הקשה!!! כל הכבוד שאת יודעת מתי את צריכה את המנה המותרת ואוכלת אותה ללא ייסורי מצפון…!
    לגבי יום ראשון אני לא מבינה .. צריכה ליהיות לך הכי הרבה מוטיבציה כי יש לך שקילה ביום שני…
    אני מציעה לך לצאת להליכה או להפגש עם חברים.. תנסי להזיז לך את הארוחות ככה שיהיה לך אנרג'י מתוק ופרי מתוק מהארוחת 4 או מעדן שוקולד ופרי מתוק מהארוחת לילה… פשוט תזיזי לעצמך את הארוחות כדי להתאים אותן לעצמך…
    זה לפחות מה שאני עושה..

בהצלחה 🙂

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות