חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני מתוסכלת, בא לי להרוג מישו!!

במשך כמה ימים הצלחתי לאכול קצת, ממש קצת. הייתי בתקופה אינטינסיבית של העבודה וזה החזיק אותי מחוץ לפיתויים שבבית, והצלחתי לאכול ככה: בוקר סנדויץ' קל עם שכבה דקה של שוקולד, צהרים טבעול רגיל בשתי פרוסות לחם קל, ואז עד הלילה תפוח ושקית עם קורנפלקס (בערך כוס) ויוגורט דיאט.
    שלשום שוב יצא לי להיות כל היום בבית, וגם בישלתי לילדים, אז יצא ששוב אכלתי כמו פעם. לא יותר מאשר כמו פעם (כלומר לא בולמוס!!!!) אלא בדיוק כפי שהייתי אוכלת לפני שהצלחתי להתחיל את הדיאטה…
    ואז היום נשקלתי, מתרגשת כי חושבת שרוב השבועיים (שהלכו כמעט מצוין כמו שאמרתי) יורידו אותי קצת. ונדהמתי לגלות שלא רק ירדתי אלא עליתי 800 גרם!!!

איך?! במשך ימים אכלתי מעט וכל כך יפה, ואפילו לא “זללתי” אחריהם אלא פשוט אכלתי במידה שהייתי אוכלת פעם!
    אם זה היה בולמוס שבו אני “מפצה” על כל ימי הדיאטה, מילא, הייתי מבינה. אבל זה לא היה בולמוס, זה היה פשוט מן “חזרה לשגרה” אחרי שהקפדנות התרופפה קצת…

איך הדיאטה לא רק שלא השפיעה אלא גם העלתה!!
    אולי בכלל לא שווה לי לעשות דיאטה, אולי הגוף שלי לא יודע לרזות

אלמוני
    לא פעיל

משהו דומה וזה היה בגלל לחם כפרי שהיה לי ממש קשה להקל אותו הרגשתי נפוחה נורא עד שהבנתי שזה בא מכאן החלפתי ללחם לבן יותר קל לעיקול והכל הסתדר לי

אלמוני
    לא פעיל

ברכהלה שלום רב! תאמיני לי לא כדאי להרוג או למות בשביל שום דבר. אין לי הסבר למה עלית אחרי שהשתדלת כל כך.זה קרוה לי הרבה וכמעט לכל אחד. ליפעמים הגוף לא תמיד מגיב כמו שאנו מצפים. ליפעמים אנו נורה משתדלים ולגופנו יש שגעונות משלו. על תיקחי ללב. ואל תתיאשי כי זה יובל ליתר עליה.

אלמוני
    לא פעיל

היי, לילה טוב..
    אני לא יודעת כמה זמן את בתוכנית..אבל את אמורה לדעת שלאכול פחות לא נותן ירידה, במיוחד אחרי שהגוף רגיל לקבל 6 ארוחות ביום..
    גם אני ניסיתי וניסיתי במהלך התוכנית להכניס שינויים “קטנים” משל עצמי, ואחרי נסיונות הבנתי שאי אפשר לרמות זה פשוט לא עובד..וגם אם זה עובד לשבוע אחד, שבוע אחרי זה מגיעה עלייה, ולכן זה כן חשוב ההתמדה על הארוחות, אל תהרגי אף אחד :), יש דברים יותר גרועים בעולם..
    תתחילי מחדש, תמחקי את מה שהיה, ויאללה “תני בראש”.
    שיהיה בהצלחה, לילה טופ!

אלמוני
    לא פעיל

ברכה שלום. רק הבוקר ניחמתי אותך. ואמרתי לך שאין מקום לתיסכול ולהרוג מישהו. ועכשיו אני מרגישה אותו דבר. אני השבוע לא ירדתי ולא עליתי. ובכלל. עד כה ירדתי כל כך מעט. שממש בא לי למות.

אלמוני
    לא פעיל

לאכול מעט לא גורם לנו לרדת במשקל,את לא בתוכנית,קחי את התפריט תיצמדי אליו,בימים שאת לא בבית תחליפי את הארוחות תאכלי כל 3 שעות ואל תשכחי לשתות 12 כוסות מים ביום,כשתעשי את התוכנית תראי תוצאות

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות