חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

פורום יקר שלי, אתם לא מבינים איך אני מרגיש בחסרונכם..
    היה לי קשה להתרגל לעובדה שאני לא יכול להיכנס כל יום לפורום, לענות על שאלות, להחכים, לקרוא, לפרגן ולהינות!
    מי שלא יודע, התגייסתי לצה”ל שבוע שעבר ואני כרגע עושה טירונות.
    אספר לכם בקצרה שבינתיים הכל עובר בסדר גמור (בלי עין הרע), זו חוויה מדהימה שלפעמים קצת קשה ומעצבנת אבל במבט כללי – ממש כיפית! פגשתי אנשים חדשים ומדהימים שהפכו להיות המשפחה השלישית שלי (אתם השנייה :אוהב: ) והמגורים הפכו להיות הבית שלי.

אבל! לעניינו – איך מסתדרים עם האוכל?????
    אז חברים, אני גאה להגיד לכם שאפשר וזה ממש לא בעיה לעשות תוכנית מ ל א ה גם בזמן הצבא וגם עם המוסד הקולינרי המפוקפק של הצבא.
    איך עושים את זה? פשוט מאוד: לפני הגיוס קניתי סטוק של במבות קטנות, בייגלה 99, חטיפי אנרגיה, מיני חטיפי חלוות, שקדים שארזתי 7 בשקית ועוד ועוד.
    לקחתי קופסת נעליים וסידרתי הכל בפנים – ממש הקיוסק של יודל'ה!
    אז נכון, לא ממש אוכלים עד שעה מרגע הקימה וגם לא בדיוק כל 3 שעות..
    אני משלב את ארוחת הבוקר עם ארוחת הביניים שאחריה, את ארוחת הצהריים אוכל לבד, ארוחת ארבע בזמן הפריסה ואת ארוחת הערב עם ארוחת הלילה, כאשר את הפרי של ארוחת הלילה אני אוכל בנפרד.

דוגמה לתפריט שהרכבתי אתמול בחד”א:
    ארוחת בוקר + ארוחת ביניים:
    2 פרוסות לחם (רגיל) + ביצה קשה + 2 כפות גבינה לבנה + ירקות חינמיים + 7 שקדים (מהבית כמובן) + תפוח

ארוחת צהריים:
    רבע עוף + 3 כפות אורז + חצילים קלויים (בתנור!!! כן, גם אני הייתי בשוק) עם כף טחינה

ארוחת ארבע:
    חטיף אנרגיה עד 100 קלוריות + מיני חטיף חלוה

ארוחת ערב:
    חבילת טוסטעים קטנה (מהבית) + 3 כפות גבינה לבנה + ביצה קשה (רק החלק הלבן) + ירקות חינמיים + מעדן תות 1.5% (רק 110 קלוריות, אז לא הייתה חריגה היסטרית)

ארוחת לילה:
    תפוח (שגנבתי עוד בצהריים :לשון:

לסיכום, אז נכון.. זה קצת שונה, אבל זו הדרך היחידה שאפשר להסתדר בינתיים וזה עובד מצויין! אם דאגתם למנות מותרות, יש במכונות ובשק”ם בשפע…
    כמובן גם שאני שותה המון מים וקולה ZERO (משקר עושים עלי קופה אלה…)

זהו, עד כאן הסיכום הקצת חופר שלי! בהזדמנות זו אני רוצה להגיד תודה לאורנה שכתבה לי כאן בפורום ברכה ואף התקשרה אלי ביום רביעי בבוקר בעודי בלשכת הגיוס! ולכל מי שהגיב, כל כך שמחתי לקרוא את זה. אוהב אותכם!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:

יאללה, אני זז להשלים שעות שינה. סופ”ש נעים ואמשיך לעדכן!
    🙂

אלמוני
    לא פעיל

איזה הופעת אורח מהממת 🙂
    איזה כיף לקרוא אותך!

אני ממש שמחה לשמוע שאתה נהנה בטירונות ועוד יותר שאתה מסתדר עם האוכל! :שמח2:

חסרונך בהחלט מורגש. איפה אתה עושה טירונות? נשמע שאתה ממש יודלה! :שמח1: אבל עם הגוף של אחד החתיכים האחרים שם בסרט (אני לא ממש בקיאה באסקימו לימון).

בכל מקרה, מאחלת לך המון מנוחה בשבת ושתהנה מלא 🙂 זאת אחת התקופות המדהימות בחיים. כמה זמן אתה עושה טירונות?

איזה כיף שקפצת לבקר! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

שמחה לדעת שאתה מסתדר גם שם. אני אישית לא אכלתי כלום בטירונות חוץ מחטיפים :לאאכפת: ובגלל שטרטרו לנו את הצורה גם ירדתי 6 ק”ג בחודש וחצי אבל אל תדאג, דאגתי להשלים אותם ולהכפיל אותם אח”כ :צוחק:
    יוביק רוצים לשמוע ממך יותר! :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

שוברת שבת ומגיבה לך כי מחר כבר שוב לא תהיה כאן.
    איזה כיף לשמוע ממך, ויותר כיף לדעת שאתה מדוגם ומסתדר גם בטירונות וגם בתנאים שאינם תמיד “ידידותיים לסביבה”.
    חסרונך בפורום מורגש!!!!!!!
    תשמיע קול כשיתאפשר לך, חייל :שמח1:
    וברגילה הראשונה אין לי ספק שתקפוץ לביקור בקבוצה איה געגע, אבל ממששש :שמח1:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות