חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם…
    ולמרות שאני בטוחה שעברתם/ן את ערב החג בגבורה ! ויצאתם מפוצצים מכל האוכל שקיבלתם רשות לאכול..:) אני פותחת הודעת שרשור בשביל השיתוף שלכם…איך היה? איך התמודדתם? מה עזר? מה הכשיל? ומה הטיפים להמשך החג…
    בהצלחה וחג שמח

אלמוני
    לא פעיל

היה מעולה כיף היה ללבוש בגדים ולא ממתאים לי..עזר המחשבה החיובית שהובילה אותי שאני ינצח!האוכל שאמא שלי הכינה לי מטבוחה וכל מיני סלטים חינמים ללא שמן וכמה סוגי מרקים ללא שמן היה לי מבחר עצום ויכלתי חופשי ליפול..אבל דאגתי שזה לא יקרה עם מלא ירקות..גם היה תפריט נורא עשיר ולא הרגשתי מסכנה…ושום דבר לא יכול להכשיל אותי…שאני רוצה…חג שמח…

אלמוני
    לא פעיל

נשקו לאמא שלכם את הידיים.

אלמוני
    לא פעיל

איך אצלך ???
    חחח

אלמוני
    לא פעיל

במהלך היום לא השתוללתי ובארוחת החג היה סבבה לא היו חריגות מיותרות. אבל העוגות שיגעו אותי – וטעמתי מכולן!!!!!!!!
    כך גם היום. יצא שכאילו אכלתי שתי מנות מותרות במקום אחת. אבל כבר אחה”צ יצאתי לצעידה – בתקווה לצמצם נזקים. ואיך מזל המדריכה שלי תמיד אומרת :” החכמה לנקות את הברכיים” ופשוט להמשיך בתכנית.

אלמוני
    לא פעיל

בפסח זו בעייה גדולה לשמור אי אפשר לשבוע ממצה אחת ואז מתחילים בראשונה ולא יודע איפה זה נגמר…

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות