חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני ובעלי עושים ביחד את התהליך כבר 3 שבועות ואני בסך הכללי אפילו לא הצלחתי להוריד את מה שהוא הוריד בשבוע הראשון, אני יודעת שגברים יורדים יותר מהר מנשים, אבל למה? למה, אני עושה בדיוק כמו שכתוב כמו תוכי מקפידה על זמנים והמון מים וכבר שבועיים שאני מורידה כל שבוע 300 גרם אוף מתסכל מבאס ולי לעומת בעלי יש המון להוריד והוא כהר ב3 שבועות הוריד 7 ק״ג ואני רק 3.9 זה מעצבן,מכעיס,שובר זה נותן תחושה של שום דבר לא יצליח, ושכנראה לעולם לא אהיה רזה :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

גבר שורף יותר אנרגיה במנוחה מאישה. כנ'ל בדיאטה. לא יודעת מה המשקל ההתחלתי שלך מול המשקל ההתחלתי שלו אבל אם ירדת בשלושה שבועות 4 קילו (3.9 זה 4 מבחינתי) אז זה יפה מאוד ואל תשווי את עצמך אליו.

גם אני הייתה תקופה שנאבקתי ב-3 קילו (עדיין נאבקת בזמני החופשי 😉 ) ואז הגיס שלי התחיל דיאטה וירד 4 קילו בשבוע. רציתי לחנוק אותו. אבל זה מה יש. זה לא תחרות. כל אחד והקצב שלו. תסתכלי על הצד החיובי, יש לך שותף לתהליך, הוא יכול לתמוך בך ואת בו, אתם אוכלים את אותו האוכל אז את לא צריכה לבשל “לעצמך” בנפרד. תנסי להוציא מזה את הדברים החיוביים ולא להסתכל על השלילי.

שיהיה לשניכם בהצלחה
    (נו טוב, אם את מתעקשת- שלך יהיה קצת יותר :לשון: )

אלמוני
    לא פעיל

גם אני ובעלי בתהליך . אני מדקדקת ומקפידה לפי החוקים . והוא “מזייף” מידי פעם ולמרות הכל הוא יורד יותר ממני בכל שקילה . מפרגנת . :מאושר:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות