אני רוצה לשלב בארוחת הצהריים בתוך סלט ירקות בין קינואה (כמנת פחמימה- דהיינו, 1.5 כוסות חד”פ לאחר בישול), לבין חלבונים (בלבד) של ביצה (כתחליף לחלבון בשר).
** אני יודעת שלא עושים את זה בתכנית (את החלבון ביצה כתחליף לחלבון בשר) כי ראיתי שזה לא מופיע ברשימת התחליפים.. ***אבל*** לאחר ניסיון (מאולתר ובלתי מחושב) ראיתי שזה ממש טעים לי, וגם מאוד נוח לי לקחת איתי לעבודה (יש לא מעט דברים שאני לא אוהבת לאכול, אז לא קל לי למצוא תחליפים, לכן קיוויתי שאולי כן ניתן למצוא פיתרון.