- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
09/04/2012 בשעה 21:00 #190474אלמונילא פעיל
איך אני יצליח? מתי יגיע הרגע שלי? אני כבר חולמת על זה כל כך הרבה אבל רחוקה מלבצע…
עברו שבועיים מאז שהתחלתי וירדתי 1.1 קילו 🙁
למה אני לא יכולה להיות כמו כל הבנות בכיתה שלי ? רזה ויפה… תמיד אני צריכה להתביש ללכת לים או ללכת לשופינג ואני בוכה הרבה בלילות בגלל זה , אבל מה, הבכי בכלל לא משפיע על האכילה.
כרגע אני מרגישה כאילו נועדתי להיות שמנמונת וכולם כבר מכירים אותי ככה.
הרי זאת לא פעם ראשונה שאני עושה דיאטה, אני חיה על דיאטות ( ובאף אחת כמובן לא הצלחתי) ושתבינו אני כולה בת 16!!!!!!
למה אני לא יכולה להיות ילדה נורמלית ?!?! :עצוב:בנוסף להכל היום קיבלתי ״מחמאה״ מסבא שלי ;״אני מדמיין מאיה או שעלית קצת במשקל?״ אז התעצבנתי קמתי ואשכרה הלכתי לאכול שוקולד
אני כל כך מאוכזבת מעצמי שאני כבר לא עומדת בזה!!וזה לא שכאילו ירדתי הרבה שאני יכולה להסתכל לאחור ולומר ״ לא נורא לפחות יש לי תוצאה טובה בכיס ״ או ״ לא נורא נשאר לי עוד קצת לרדת״ !!!!
13/04/2019 בשעה 20:53 #190475אלמונילא פעילהיי מאיוש, גם אני בגיל שלך סבלתי מעודף משקל ועד היום אני סובלת. העודף משקל שלי בגילך היה מאוד גבוה , למעלה מ20 קילו… בגיל 16 ניסיתי תפריט דיאטה של דיאטנית מוסמכת ולא הצלחתי להתמיד בו לאורך זמן… רק בגיל 20, בתקופת השירות לאומי הצלחתי באמצעות דיאטה מאוזנת להוריד 20 קילו. במהלך 4 שנות לימודי לתואר העלתי הכול + ריביות ועכשיו אני התחלתי לפני כחודש וחצי את התוכנית המעולה של חלי ממן וירדתי 4 קילו בערך בחודשיים. כלומר כחצי קילו לשבוע… אז אני מתחילה להרגיש טוב מחדש עם עצמי :לשון:
הצלחת לרדת 1.1 בשבועיים וזו ירידה טובה והדרגתית :צוחק: אל תתייחסי לכל ההערות הביקורתיות של הסובבים אותך… תהיי חזקה. ההערות האלה הן כל כך לא במקום, פוגעניות ולא מתוך מקום של לפרגן ולעזור :כועס: כל כך מכעיס אותי שאנשים מרשים לעצמם לדבר כך!!!
אל תתייחסי , תהיי חזקה, תמשיכי בתוכנית כמו גדולה ותתמידי, גם לי יש פה ושם היו מעידות… בפורים היה לי למשל ממש קשה כי הבית היה מלא בפיתויים ובכל זאת הצלחתי לרדת כי במשך השבוע די שמרתי, למרות שהיה יום אחד בפורים שאכלתי שוקולד ושטויות…
אל תתני למעידה קטנה להרוס לך, תתני לגוף שלך את הזמן שלו ותתמשיכי לפי התפריט, בטוחני שתצליחי… וגם תהני מגיל שש עשרה הנפלא, אני ממש מתגעגעת אליו…13/04/2019 בשעה 20:53 #190476אלמונילא פעילעל מנת שתגיעי לרגע שבו תוכלי להתגאות בתוצאה שהשגת, את חייבת לחכות קצת… שבועיים זה כלום זמן, מה גם שהתוצאה שלך דווקא מאוד יפה – חצי קילו בשבוע, הלוואי עליי!! אני ירדתי הרבה יותר לאט ממך וכבר יש לי 9 “בכיס”. אין לנו מה להתבאס שאנחנו לא כמו כל הבנות שרזות טבעי – אין מה לעשות, זה המצב והוא לא ישתנה, יש אנשים שקל להם להיות רזים ויש אנשים שקשה להם, אנחנו מהסוג השני לצערנו. אבל זה לא אומר שנוותר על להיות רזות וחטובות ומאושרות. תחשב שבקצב הזה, חודש מהיום את כבר תהיי 3 ק”ג פחות, תוך חודשיים 5, הקילוגרמים ייערמו להם לאט לאט ועד הקיץ את תגיעי לתוצאות שנראות לעין. אם את רוצה להאיץ את הירידה אז תוסיפי לזה גם חדר כושר או ספורט אחר שלוש פעמים בשבוע. זה הכל עניין של כוח רצון ואני בטוחה שיש בך את זה!!!
13/04/2019 בשעה 20:53 #190477אלמונילא פעילקראתי את שכתבת והחלטיתי שאני חייבת להגיב:
ראשית מהמקום של עזרה ותמיכה, על מנת להגיע לשינוי המיוחל
צריך לשנות את אופן החשיבה וההתנהלות , נכון הדרך להצלחה רצופה
באתגרים מכשולים ומעידות כמו כל דבר שאנו רוצים להשיג בחיים.
אולם צריך לשים על כף המאזניים מה כדאי יותר להעלב ולמצוא נחמה
בשוקולד, או לתת להערה לשמש לך תמריץ לעשיה והצלחה.
אני ספגתי בהתחלה המון קריאות בוז והחלטתי במקום להיעלב ולהתנחם באוכל
להראות לכול המלעיזים שגם אני יכולה, תאמיני בעצמך וביכולת שלך לעשות
את השינוי בראש ובראשונה למענך תני להערה להיות בעבורך הארה שתאיר
את דרכך להצלחה… :שמח1: :אוהב:13/04/2019 בשעה 20:53 #190478אלמונילא פעילתיהיה חזקה ולא להישבר בסוף את תיהיה מאושרת
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.