חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כשלנוצרי משהו מעיק על הלב הוא הולך ומתוודא בפני הכומר ומתנקה מכל אשמה ונקיפות מצפון.
    בשישבת התענגתי על סלט חצילים חריף בהתעלמות מוחלטת שקוביות החצילים טוגנו בשמן ולמרות מראה ספינות החציל השט בשמן המשכתי והתעגתי על כל ביס וביס (אבל היו אלו מספר לא מועט של ביסים…) ואלוהים עדי שאלו היו כל חטאיי.
    אוי לי מה יהיה ביום שלישי ??? יום הדין יגיע ואני מוותרת על ביקור אצל הכומר …. ניסים יקירי – איך אוכל להתנקות מנקיפות המצפון וממספרי המשקל ??? נראה לי שאתה תצטרך לשמור את הורד שהכנת לי לשבוע הבא….. SORRY….

אלמוני
    לא פעיל

מה שטוב בתכנית הזאת , זה שגם אם חטאנו , למחרת דף חדש.
    גם אני “חטאתי” השבוע , בגלל 2 ימי הולדת שלי ושל הבן שלי.
    ואני הולכת היום לקבוצה לקחת אחריות ולהמשיך הלאה.
    בהצלחה משרה

אלמוני
    לא פעיל

אני כל כך מבינה אותך, היומיי האחרונים שלי היו נוראים, פשוט מטורפים, אכלת כל כך הרבה שטויות והו לי כאבי בטן מטורפים אחרי זה ויותר מכך, היו לי כאבים להרוס את מה שהתחלתי לבנות ולרגע גם אני אמרתי לעצמי,טוב אז ביום שלישי אני לא אלך לשקילה ואז חשבתי לעצמי שוב, למה שלא אלך? בגלל המספרים שהמשקל מראה?? דווקא עכשיו ברגעים כאלו אני חייבת ללכת לשקילה,לקחת אחריות על המעשים שלי, לנקות ברכיים ולהמשיך הלאה… בקיצור, לא משנה מה, לא לוותר על השקילה, לנקות ברכיים, התחיל היום יום חדש, שבוע חדש וזו הזדמנות חדשה לתקן את הנעשה…
    בהצלחה!!!

lee maman
    מנהל בפורום

הי שרית…
    מצידי קחי מכל עם, מכל עדה, משהו שיחזק אותך ויקדם אותך בתהליך…

לא הבנתי, אם נהנית מכל ביס אז למה יסורי מצפון??!!
    האם יתכן כי לא באמת נהנית??
    האם יתכן כי כל הזמן ראית ברקע את הורד של ניסים??

העיקר שכבר חזרת….וכמו שאני מכירה את ניסים המדהים הורד ימתין לך עם חיוך ענק….
    שבוע הבא את מגיעה עם אגרטל לקבוצה….

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות