חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אמא שלי הייתה בירדן כל הסופ'ש, והייתי עם האוטו שלה. אז קבענו שאני אשאיר לה את האוטו בתחנת רכבת ומשם אלך ברגל לעבודה למת'ם בחיפה. בקיצור, הגעתי לעבודה ב-7:50 ואז האחמ'שית מודיעה לי חגיגית שהמשמרת שלי מתחילה ב-10. מה שאומר שהיא תיגמר ב-18 ואני לא אוכל ללכת לבריכה. היא הציעה שאני אשאר כבר עד 18 אבל אני לא אקבל כסף על השעתיים הנוספות. בלי לחשוב פעמיים ביררתי עם אמא שלי באיזה שעה הרכבת שלה מגיעה – ב-9:45. יצאתי מהר בחזרה לרכבת לקחת את האוטו.

דרך המנהרות הכרמל טסתי לטכניון, נכנסתי לבריכה, שחיתי בקטע היסטרי 25 דקות (7 בריכות=700 מטר), התקלחתי, חזרתי לאוטו, החניתי אותו ברכבת שוב וחזרתי לעבודה ב-9:45 :מאושר:

ועכשיו אני מוכנה לשקילה לפני פסח!

הדבר היחיד שמטריד אותי הוא שכבר איזה יומיים יש לי כאב בטן ממש מעיק. הלוואי וזה כבר יעבור. קולה לא עוזר, תה לא עוזר. כנראה חטפתי איזה משהו, אבל זה לא כיף. ולפחות אם היה יוצא איזה שלשול רציני משהו :צוחק: אבל סתם כואב. אני מקווה שזה יעבור עד הסדר, אחרת זה יהיה ממש לא כיף.

מאחלת לכולם חג שמח ושקילה משמחת היום! נעדכן בהמשך לתוצאות! 😉

אלמוני
    לא פעיל

600 גרם פחות 🙂

קצת רימיתי ושקלתי את עצמי בבריכה אחרי השחייה ושם הייתי 900 גרם פחות. אבל בוקר ובקושי אכלתי משהו. אז יאי 🙂 בדרך הנכונה!

בסוף החלטתי כן ללכת עם הבראוניז מחר. ואכלתי גם קצת שוקולד היום. רק שייגמר כבר ולא יהיה לי את הדבר הזה יותר בבית.

מחר אני מכינה את הלחמניות פסח, חרוסת וגביניות עם קמח מצה 😉 וכמובן שצריך לארוז לפני הטיול המשפחתי.

מדדתי את השמלה החתיכית. היא כמעט איך שהייתי רוצה שהיא תהיה, ומספיק טובה בעיני לסדר :שמח1: אני רק מקווה שהיא לא תהיה גדולה מידי עליי עד שיתחילו חתונות של חברים :לשון:

אז חג שמח! :אוהב: :שמח2:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות