היי, אני קצת מתוסכלת קצת כבר מטורללת,,האם ישתנה?
מוטרללת- כי אני באובססיה בוחנת את פני אם רזות אן שמנות ןאם נראה לי שהקפי גדלו וזה עוד בלשון המעטה אני יותר גרועה בודקת בזכוכית מגדלת כול פיפס בגופי,זו כבר אובססיה וגם לאחר תקופה ארוכה בתוכנית עדין מתיחסת אליה באדיקות ומהצד חושבים שהגזמתי
מתוסכלת- א. כי נראה שזמן רב אני עדין על אוטו משקל
ב. יש כנראה דברים שתזונה לא מורידה כלומר ירדתי יפה אבל אין לי בטן חלקה ומתוחה כשל דוגמנית בהשוואה לשהייתי ירדו שתי הבטניים אך עדין יש..
ג. מתגעגעת לשינוי ההוא שהתחולל שלפתע הקיפי ירדו וכולם החמיאו אולי מרוב אובססיה אני לא רואה שהן קימים אבל מה שבטוח האפקט שנוצר בזמנו איננו. אני פוחדת שהקפים כמים חמקמקים חוזרים אליך בלי שתרגיש.
אני יכולה להגיד שאין לי ממש נפילות אני לא מסתערת על אוכל או מתוקים.
כללי- אני לא בקבוצה אני זמן רב כאן באתר ובפורום בפרט.
אני 1.48 בערך אולי טיפה יותר שקלתי קרוב ל שבעים והמשקל האנלוגי שלי בבית מראה 55 כיום(אמרתם ש משקל זה גולם,ועוד אנלוגי חח),כבר זמן רב אני עומדת על 55 במשקל הזה.
האם הגוף תקוע? האם גם אם אין לי זלילות יכול להיות שהתפריט לא עשיר הקיפי עלולים לחזור ככה בשקט?
וידוי- לא שותה ספורט הפסקתי מזמן.(“ספורט” -הליכה)
אבל הולכת על שש ארוחות,אני לא בשלנית וגם עצלנית אז בישול לא תמיד יש במקום זה בצהרים יש טבעול ונגיד לחם כפחמימה בפעמים אחרות יש “אוכל”, איך בכלל יודעת שישי לי 1200 קל' הרי אם יהיה פחות לא ארד!
האם גם ללא פעילות ספורט אפשר לרדת?
סליחה על המגילה פשוט הרבה זמן לא כתבתי ואני מתוסכלת מהיתקעות ומי חשש שמע הקיפי חוזרים..